Vi ste ovdje: Home Natječaji Natječaji i javni pozivi Detalji - Poziv za prijavu na izbor vinske kraljice SMŽ

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

EMail Ispis

Natječaji i javni pozivi

Projekt/program 

Naslov:
Poziv za prijavu na izbor vinske kraljice SMŽ
Kada:
20.06.2018
Kategorija:
Poljoprivreda, šumarstvo, vodno gospodarstvo

Opis

Vinska kraljica je promicateljica Sisačko - moslavačke županije posebno njenog vinogradarstva i vinarstva i svojom osobnošću simbolizira županijsku vinsku kulturu s ciljem širenja kruga ljubitelja, potrošača i prijatelja vina i vinorodnog područja Sisačko-moslavačke županije.

Vinska kraljica ima zadaću promovirati županijska vina na najvažnijim vinarskim manifestacijama u Hrvatskoj i svijetu, prema zahtjevu nositelja projekta.
Vinska kraljica može biti djevojka između 18 i 28 godina, hrvatska državljanka, koja je na dan nominacije neudata. Vinska kraljica i Prva pratilja, koja u slučaju spriječenosti zamjenjuje Vinsku kraljicu, biraju se na vrijeme od godinu dana.
Postupak izbora:
Nakon prijave kandidatkinje se osobno predstavljaju što se ocjenjuje.
Zatim slijedi predstavljanja koje se sastoji od :
- pismene provjere znanja ( 10 pitanja )
- usmene provjere ( 3 pitanja članova Ocjenjivačkog suda )
- praktični dio (poznavanje vina i jela Sisačko-moslavačke županije sa serviranjem i sljubljivanjem, tradicija vinogradarstva i vinarstva kao i običaja Sisačko-moslavačke županije, opća kultura).
Prijavu za Izbor možete preuzeti na mrežnim stranicama Sisačko-moslavačke županije, a treba ju dostaviti poštom na adresu: Sisačko-moslavačka-županija , Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, S. i A. Radića 36, 44000 Sisak ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Prijave se primaju do 17. kolovoza 2018. godine.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 550-215 ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Preuzmite obrazac prijave

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>