Vi ste ovdje: Home Natječaji Natječaji i javni pozivi Detalji - Poziv za prijavu na Izbor "Najuzornije hrvatske seoske žene"

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

EMail Ispis

Natječaji i javni pozivi

Projekt/program 

Naslov:
Poziv za prijavu na Izbor "Najuzornije hrvatske seoske žene"
Kada:
17.07.2017
Kategorija:
Poljoprivreda, šumarstvo, vodno gospodarstvo

Opis

Udruga „Uzorne hrvatske seoske žene“ već 18 godina organizira Izbor najuzornije hrvatske seoske žene. Svjetski dan seoske žene obilježava se 15. listopada, a od 2000. godine obilježava se i u Republici Hrvatskoj. Izbor se organizira s ciljem promocije vrijednosti i važnosti žene na selu. Na taj način skreće se medijska pozornost na žene u seoskim sredinama koje do sada nisu bile primjereno vrednovane i nagrađivane.

Sisačko - moslavačka županija poziva kandidatkinje s područja županije da se prijave i predstavljaju Sisačko-moslavačku županiju na državnom izboru koji će se održati u Karlovcu, 14. listopada 2017. godine.
„Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.“

Prijavu za Izbor preuzmite ovdje, a istu treba dostaviti poštom na adresu:
Sisačko-moslavačka-županija , Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, S. i A. Radića 36, 44000 Sisak

ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   .

Prijave se primaju do 31. kolovoza 2017. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 550-215, Tihana Likarević ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   .

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>