Vi ste ovdje: Home Najave i objave Najave događaja Održana akcija mjerenja krvnog tlaka u općinskim i gradskim središtima [VIDEO]

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Održana akcija mjerenja krvnog tlaka u općinskim i gradskim središtima [VIDEO]

Pod pokroviteljstvom sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, a u prigodi Svjetskog dana zdravlja, Sisačko-moslavačka županija i CroMSIC - udruga studenata medicine organizirali su u subotu, 6. travnja 2013. godine javnozdravstvenu akciju mjerenja krvnog tlaka u općinskim i gradskim središtima.

Akcija je u vremenu od 9 do 12 sati održana u čak deset županijskih mjesta, i to pet gradova i pet općinskih sjedišta.          

Sisačko-moslavačka županicaMarina Lovrić Merzelsa suradnicma pridružila se akciji,na lokaciji u Domu kulture u Popovači i tom prigodom zahvalila studentima Medicinskog fakulteta na suradnji, te u prigodi Svjetskog dana zdravlja svim zdravstvenim djelatnicima i nezdravstvenim djelatnicima koji rade u našim zdravstvenim ustanovama zahvalila na trudu, radu, znanju i svemu onome što čine za građane kad je u pitanju zdravlje. 

Županica je naglasila kako u zdravstvu ima još puno problema, ali da se uz sve velike zdravstvene projekte, na području naše Županije, pokušava svim našim građanima osigurati što kvalitetnija zdravstvena usluga.

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicma pridružit će se akciji u10 sati, na prostoru ispred Doma kulture u Popovači.

 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>