Vi ste ovdje: Home Najave i objave Najave događaja Novi prostor za rad županijskog Zavoda za javno zdravstvo

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Novi prostor za rad županijskog Zavoda za javno zdravstvo

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom, u srijedu, 14. veljače 2018. godine, obišao radove na rekonstrukciji i prenamjeni dvorišne zgrade Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije u Sisku.

Ravnatelj ove ustanove, dr. Inoslav Brkić upoznao je župana i njegova zamjenika s tijekom radova, odnosno upravo dovršenom obnovom vanjske ovojnice, fasade i stolarije. U tijeku je uređenje prostora Odsjeka za mentalno zdravlje, prevenciju, izvanbolničko liječenje ovisnosti, Službe za školsku i sveučilišnu medicinu i prostora Odsjeka za dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.
U ove je radove uloženo gotovo 500 000 kuna, trećina iz vlastitih sredstava Zavoda za javno zdravstvo, a dvije trećine iz decentraliziranih sredstava Sisačko-moslavačke županije.

Ovdje možete poslušati izjavu župana Ive Žinića, koju je ispred zgrade u obnovi dao novinarima:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>