Vi ste ovdje: Home Najave i objave Najave događaja 70 godina ŠRU „Bjelka“ Sunja

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

70 godina ŠRU „Bjelka“ Sunja

Obilježavanje 70 godina djelovanja Športsko ribolovne udruge „Bjelka“ Sunja počelo je u petak, 8. prosinca 2017. godine, otkrivanjem spomen-ploče s imenima 16 članova „Bjelke“, koji su kao hrvatski branitelji položili živote za Domovinu. Spomen-ploču su otkrili zamjenik župana Roman Rosavec i Đuro Adamović, predsjednik ŠRU „Bjelka“ Sunja.

U drugom dijelu obilježbe slavljenicima se pridružio i župan Ivo Žinić, koji je u svom obraćanju članovima jednog od najtrofejnijih sportskih kolektiva, ne samo u Sisačko-moslavačkoj županiji, nego i u Republici Hrvatskoj, zajamčio, jednako kao i njegov zamjenik Roman Rosavec, nastavak dobre suradnje koju Županija, ponosna na „Bjelku“ i njene sportske uspjehe, njeguje.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>