Vi ste ovdje: Home Najave i objave Najave događaja „Dočekajmo rode“ u Lekeniku

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

„Dočekajmo rode“ u Lekeniku

Ekološko-edukativno-turističkom manifestacijom „Dočekajmo rode“ u Lekeniku su i ove godine obilježili prvi dan proljeća i tjedan povratka roda u Turopolje. Program, koji su u utorak, 21. ožujka 2017. godine, kod „Čardaka“ u središtu lekenika organizirali SOS Dječje selo i Turistička zajednica Općine Lekenik, pratio je i župan Ivo Žinić, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić.

U programu su sudjelovala djeca, mali pisci i likovnjaci SOS Dječjeg sela Lekenik, Dječji vrtić Lekenik, OŠ Mladost Lekenik i KUD „Preslica“ iz Pešćenice.
„Ovo je svakako jedna vrijedna manifestacija u Lekeniku, općini koja u turističkom pogledu ima velike mogućnosti za napredak. Imaju puno manifestacija zahvaljujući agilnosti svih ljudi. Vjerujem da i današnji događaj pokazuje koliko je bitan razvoj turizma na ovim područjima.“ – rekao je u ovoj prigodi župan Ivo Žinić.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>