Vi ste ovdje: Home Najave i objave Najave događaja „Dočekajmo rode“ u Lekeniku

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

„Dočekajmo rode“ u Lekeniku

Ekološko-edukativno-turističkom manifestacijom „Dočekajmo rode“ u Lekeniku su i ove godine obilježili prvi dan proljeća i tjedan povratka roda u Turopolje. Program, koji su u utorak, 21. ožujka 2017. godine, kod „Čardaka“ u središtu lekenika organizirali SOS Dječje selo i Turistička zajednica Općine Lekenik, pratio je i župan Ivo Žinić, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić.

U programu su sudjelovala djeca, mali pisci i likovnjaci SOS Dječjeg sela Lekenik, Dječji vrtić Lekenik, OŠ Mladost Lekenik i KUD „Preslica“ iz Pešćenice.
„Ovo je svakako jedna vrijedna manifestacija u Lekeniku, općini koja u turističkom pogledu ima velike mogućnosti za napredak. Imaju puno manifestacija zahvaljujući agilnosti svih ljudi. Vjerujem da i današnji događaj pokazuje koliko je bitan razvoj turizma na ovim područjima.“ – rekao je u ovoj prigodi župan Ivo Žinić.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>