Vi ste ovdje: Home Najave i objave Najave događaja Nova vozila za potrebe dobrovoljnih vatrogasnih društava [VIDEO]

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Nova vozila za potrebe dobrovoljnih vatrogasnih društava [VIDEO]

U ponedjeljak 23. rujna 2013.godine sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel uručila je ključeve vozila koje je predala na korištenje Dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Tišini Erdedskoj i Lijevoj Matinskoj Vesi.

"Vatrogasci su uporni i vrijedni ljudi i ova vozila sigurno će im pomoći u njihovu radu", rekla je županica predajući ključeve predsjedniku DVD Tišina Erdedska Tomislavu Zavitecu i predsjedniku DVD Lijeva Martinska Ves Josipu Ivošu.
Predsjednik Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije Mijo Brlečić izrazio je zadovoljstvo što je ponovno nakon 15 godina počelo djelovati DVD Tišina Erdedska te kako će im poklon županice pomoći da budu još operativniji, pogotovo u vrijeme trajanja opasnosti od poplava na ovom području.
Županica Marina Lovrić Merzel tom je prigodom još naglasila kako joj je drago što se dosta toga napokon počelo događati i s lijeve strane Save koja je u punom smislu riječi 20 godina bila zanemarivana. "Krenuli smo s desne strane obnovom infrastrukture i obnovili preko 10 kilometara ceste. Od proljeća ide rekonstrukcija i s lijeve strane u cijelom dijelu do kraja naše županije", zaključila je županica.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>