Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Predstavljen program 51. Voloderske jeseni

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Predstavljen program 51. Voloderske jeseni

Zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec je u društvu gradonačelnika Grada Popovače Josipa Miškovića predstavio danas program 51. Voloderske jeseni koja će se održati nadolazećeg vikenda od 14. do 16. rujna 2018. u Voloderu.

Zamjenik Rosavec je naglasio iznimnu važnost ovih „berbenih svečanosti“ za cijelu Moslavinu i Sisačko-moslavačku županiju. Istaknuo je želju da se ova manifestacija digne na još višu razinu te se njome istakne turistički potencijal naše županije. Poziv na dolazak na Voloderske jeseni uputio je ne samo žiteljima naše županije već i ljudima iz cijele Hrvatske, a obzirom na blizinu Zagreba posebno stanovnicima metropole. Kao jednu od posebnih atrakcija samog čina otvorenja Voloderskih jeseni zamolio je da se obrati pozornost na čin krunjenja „Vinske kraljice Sisačko-moslavačke županije“ koju će nakon stručnog odabira okruniti župan SMŽ Ivo Žinić.

Ovdje možete poslušati obraćanje zamjenika župana, Romana Rosavca:Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>