Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Još jedna generacija polaznica uspješno završila jednogodišnje stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Još jedna generacija polaznica uspješno završila jednogodišnje stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Župan Ivo Žinić i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak su u četvrtak, 5. rujna 2018. godine, u Velikom kabinetu primili sedam polaznica stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa, čije je jednogodišnje osposobljavanje završeno.

Prijmu su nazočili i pročelnice i pročelnici upravnih odjela u kojima su polaznice radile. Bila je to prigoda za razmjenu dojmova, župan i njegovi zamjenici čuli su od pročelnica i pročelnika ocjene djelovanja polaznica, ali i dojmove samih polaznica o vremenu provedenom u županijskoj upravi.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>