Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Predstavljena prva AR vizitka u Hrvatskoj te interaktivna strip igra

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Predstavljena prva AR vizitka u Hrvatskoj te interaktivna strip igra

Župan Ivo Žinić je u utorak, 7.srpnja 2018. godine, zajedno sa svojimk zamjenikom Romanom rosavcem u Novskoj u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice 'Ante Jagar' nazočio predstavljanju prve AR vizitke u Hrvatskoj kao i interaktivne strip igre 'Svi putevi vode u SIMORA-u' u organizaciji Razvojne agencije SI-MO-RA, a nakon toga i obišao gradilište poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska.

Naime, riječ je tehnologiji umjetne stvarnosti koja funkcionira na način da se ”preklapa” preko pravog svijeta korištenjem svojih virtualnih elemenata. Uz pomoć predavača, prvu AR vizitku izradili su polaznici edukacija osnovnih i srednjih škola u sklopu projekta "Sisačko-moslavačka županija središte gaming industrije", dok interaktivnu strip igru pod nazivom 'Svi putevi vode u SIMORA-u' izradila je tvrtka iz Zagreba 'Game-chuck' koja će biti stanovnik poduzetničkog inkubatora.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>