Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan Žinić na sastanku s Vladom RH u Varaždinu

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Župan Žinić na sastanku s Vladom RH u Varaždinu

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 4. srpnja 2018. godine, u Županijskoj palači u Varaždinu nazočio četvrtom sastanku Vlade Republike Hrvatske sa županima, predstavnicima Udruge gradova i udruge općina u Republici Hrvatskoj te predsjednikom Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu u Hrvatskom saboru.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uvodno je pozdravio skup, jednako kao i predsjednik Hrvatske zajednice županija, šibensko-kninski župan Goran Pauk te domaćini varaždinski župan Radimir Čačić i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok.
Izmjene i dopune Zakona o sustavu državne uprave predstavio je ministar uprave Lovro Kuščević, prijedloge za unaprjeđenje financijskog sustava županijskih uprava za ceste ministar prometa, mora i infrastrukture Oleg Butković, a nove instrumente i mehanizme za jačanje regionalne i teritorijalne suradnje te za bolju iskorištenost sredstava iz EU fondova i drugih izvora financiranja ministrica regionalnog razvoja i europskih fondova Gabrijela Žalac.
Ministar financija Zdravko Marić dao je sudionicima sastanka informaciju o Višegodišnjem financijskom okviru 2021.-2028.

 


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>