Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Dan Brodsko-posavske županije

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Dan Brodsko-posavske županije

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u ponedjeljak, 16. travnja 2018. godine, u prostoru Glazbene škole Slavonski Brod nazočili Svečanoj sjednici Županijske skupštine, koja je održana u povodu obilježavanja Dana Brodsko-posavske županije.

Župan Ivo Žinić je u svom obraćanju ovom svečanom skupu posebice naglasio izvrsnu suradnju koju Brodsko-posavska i Sisačko-moslavačka županija ostvaruju unutar Hrvatske zajednice županija kao i na projektu centra za gospodarenje otpadom Šagulje. Ovim je županijama zajednički, rekao je župan Žinić, problem plavljenja rijeke Save, a spomenuo je i potrebu rješavanja šljunčarenja na njoj i ostalim rijekama, kao i veliku pomoć Ministarstva regionalnog razvoja.


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>