Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Radovi na sanaciji vanjskih športskih terena Srednje škole Glina

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Radovi na sanaciji vanjskih športskih terena Srednje škole Glina

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 9. travnja 2018. godine, posjetio Srednju školu Glina, kako bi se upoznao s tijekom radova na sanaciji vanjskih školskih športskih terena.

U društvu ravnateljice škole Marije Margušić-Novosel, zamjenika glinskog gradonačelnika Darija Žinića i predstavnika izvođača radova, župan je obišao prostor u kojem traju radovi, upoznao se s njihovim tijekom i iskoristio ovu prigodu da s ravnateljicom razgovara i o ostalim planovima škole, a sve u svrhu što kvalitetnijih uvjeta za obrazovanje mladih ljudi.

Izjavu, koju je novinarima na samom gradilištu dao župan Ivo Žinić, možete poslušati ovdje:
 

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>