Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Hrvatska Kostajnica – prijetnja odrona s Djeda i nabujale Une

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Hrvatska Kostajnica – prijetnja odrona s Djeda i nabujale Une

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine, posjetili Hrvatsku Kostajnicu, gdje je naglo topljenje snijega izazvalo odron koji predstavlja ozbiljnu prijetnju sigurnosti stanovnika, posebice vlasnika kuća koje se nalaze u kritičnom području, podnožju brda Djed iznad gradića na Uni.

Na žalost, nije to jedina prijetnja u Hrvatskoj Kostajnici, župan i njegov zamjenik su obišli i područje uz samu rijeku Unu, koja naglim porastom vodostaja također predstavlja potencijalnu opasnost.
U prostoru Gradskog poglavarstva Hrvatske Kostajnice održan je radni sastanak, koji je okupio predstavnike gradske vlasti i službi koje je potrebno aktivirati u slučaju opasnosti.

Ovdje možete poslušati izjave župana Ive Žinića koje je dao:
O odronu s brda Djed:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

O nabujaloj Uni:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>