Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan i njegov zamjenik uz Kupu u Letovaniću

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Župan i njegov zamjenik uz Kupu u Letovaniću

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec, inače načelnik županijskog Stožera za zaštitu i spašavanje, obišli su u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine, Letovanić, kako bi se na terenu uvjerili kakvo je stanje i što je potrebno poduzeti kako bi se preventivno djelovalo u području obrane od poplavne opasnosti.

U Letovaniću je održan i radni sastanak, kojem su uz predstavnike lokalne samouprave i Hrvatske vojske nazočili i predstavnici svih službi i ustanova koje sudjeluju u zaštiti ljudi i njihove imovine od poplave.
Ono što je u ovom trenutku najvažnije jest činjenica da je stanje stabilno, ali se poduzima unaprijed sve što je potrebno kako bi se na izazov rastuće vode odgovorilo na odgovarajući način.

Ovdjje možete poslušati izjavu župana Ive Žinića:
 

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>