Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Albert Gajšak pred sisačkim srednjoškolcima

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Albert Gajšak pred sisačkim srednjoškolcima

Zamjenik župana Ivan Celjak je u utorak, 6. ožujka 2018. godine, u prostoru „Kazališta 21“ u Sisku nazočio tribini „STEM područje Alberta Gajšaka“.

Albert Gajšak je mladi izumitelj igraće konzole MAKERbuino, rođeni Karlovčanin, predvodnik STEM revolucije u Hrvatskoj. Njegova konzola kupuje se u dijelovima, djeca je sama sastavljaju, instaliraju i mogu je koristiti kao igru. Gajšak je dobitnik više državnih nagrada za inovaciju, prodao je više od 3 000 svojih konzola. Na tribini je Gajšak predstavio svoj projekt učenicima sisačke Gimnazije, Tehničke i Ekonomske škole.


 

 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>