Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Stipendije za srednjoškolce i studente

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Stipendije za srednjoškolce i studente

Župan Ivo Žinić i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak su u utorak, 13. veljače 2018. godine, u prostoru Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku uručili ugovore o stipendiranju za redovite učenike četverogodišnjih i petogodišnjih srednjoškolskih programa obrazovanja, za redovite studente i po posebnom programu za studente iz obitelji s troje ili više djece kroz mjere pronatalitetne politike.

Stipendije će dobivati 45 srednjoškolaca, 25 redovitih studenata i 25 studenata kroz mjere pronatalitetne politike. U sustavu je iz prijašnjih godina 68 srednjoškolskih stipendija i 80 studentskih stipendija. Ukupno će ove godine Sisačko-moslavačka županija dodjeljivati 243 stipendije.

Ovdje možete poslušati izjavu župana Ive Žinića:
 

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>