Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Završna konferencija projekata razminiranja

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Završna konferencija projekata razminiranja

Župan Ivo Žinić je u petak, 9. veljače 2018. godine, u Kući Europe u Zagrebu nazočio svečanoj Završnoj konferenciji projekata „Razminiranje područja uz granicu s Bosnom i Hercegovinom u Ličko-senjskoj županiji“ i „Razminiranje socio-ekonomske infrastrukture u Ličko-senjskoj, Sisačko-moslavačkoj i Zadarskoj županiji“.

Riječ je o dva ugovora o bespovratnim sredstvima Europske unije namijenjenih razminiranju minski sumnjivih područja financiranih u okviru Prijelaznog instrumenta i Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2013.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>