Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Zamjenik župana Rosavec s mladim informatičarima

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Zamjenik župana Rosavec s mladim informatičarima

Zamjenik župana Roman Rosavec je u petak, 9. veljače 2018. godine, u prostoru Osnovne škole Popovača otvorio županijsko natjecanje iz informatike.

„Veseli nas činjenica što učenici iz naših škola postižu izvanredne rezultate i prepoznati su na državnoj, ali i na svjetskoj razini. Naročito učenici baš iz ove škole (OŠ Popovača) ostvaruju vrlo kvalitetne rezultate i imaju priznanja i s međunarodnih natjecanja“ – rekao je uz ostalo zamjenik župana Roman Rosavec. Dodao je kako je Sisačko-moslavačka županija prepoznala trend gaming industrije, podsjetio na nedavno otvaranje Poduzetničkog inkubatora u Novskoj i ambiciju Županije da kao središte gaming industrije bude prepoznata na državnoj razini. „Siguran sam da potencijala ima i u našim redovima, u učenicima ove škole i svih ostalih, tako da nam svima zajedno u tom segmentu predstoji jedna svijetla budućnost!“ – zaključio je zamjenik župana Roman Rosavec.

Cjelovitu izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao zamjenik ćžupana Roman Rosavec, možete poslušati ovdje:
 

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>