Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Nove prostorije za Nogometni savez SMŽ

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Nove prostorije za Nogometni savez SMŽ

Župan Ivo Žinić i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović su u srijedu, 7. veljače 2018. godine, rezanjem vrpce simbolički otvorili nove prostorije Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije.

Otvorenju je nazočio i zamjenik župana Roman Rosavec i brojni sportski djelatnici, iz HNS-a i s područja SMŽ. Županijski nogometni savez je naime, nakon što je ostao bez smještaja koji je koristio od osnutka, 1994. godine, uz pomoć Sisačko-moslavačke županije odsad na novoj adresi Antuna Cuvaja 16.


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>