Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 10. siječnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom, u prostoru biblioteke Odjela za ginekologiju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nazočio potpisivanju Ugovora za izvođenje radova na rekonstrukciji kompleksa Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak - izgradnja Središnjeg paviljona - Objedinjeni hitni bolnički prijem i Dnevna bolnica.

Ugovor su potpisali, za bolnicu ravnatelj dr. Tomislav Dujmenović i za izvođača radova Presoflex gradnju d. o. o. Požega i GH Holding d. o. o. Ljubljana Ino Galić, direktor Presoflexa.
Radovi, ukupne vrijednosti 106 milijuna kuna , bit će dovršeni u roku od 19 mjeseci od uvođenja u posao. Početak radova očekuje se u ožujku ove godine, ili prije, ako to vremenski uvjeti dozvole.
Riječ je o površini od 9 000 m2, na ukupno šest katova (podrum, prizemlje i četiri kata) u kojima će biti smješteni objedinjeni hitni bolnički prijem, dnevna bolnica, hemodijaliza, laboratorij i dijagnostika.
„Ovo je doista veliki dan za Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“, a rekao bih i općenito za zdravstvenu zaštitu naših stanovnika“, rekao je župan Ivo Žinić i dodao: „Povijesni je dan i za grad Sisak i ovu županiju. Hvala svima koji su u zadnjih sedam, osam godina radili na projektnoj dokumentaciji, a pogotovo zahvaljujem timu koji je zadnjih godinu dana radio na preinaci projektne dokumentacije, od projektanata, naše razvojne agencije SIMORA, stručnjaka u bolnici, ravnatelja i svih oni koji su radili danima i noćima da uspijemo uhvatiti ova sredstva. 70 milijuna kuna bespovratnih sredstava, ostatak do 106 milijuna su vlastita sredstva, iz izvora ministarstva financija, zdravstva, regionalnog razvoja i Sisačko-moslavačke županije.“
Župan se kratko osvrnuo i na komentare kako je projekt sisačke bolnice od nekih ocijenjen kao jedan od najvećih promašaja Županije: „Ako je ovo promašaj ja vas pitam, što su to onda uspjesi!? Ovo je veliki uspjeh cijelog tima, koji je doveo do ovog dana!“

Ovdje možete poslušati izjave, koje su novinarima dali ravnatelj bolnice dr. Tomislav Dujmenović:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Župan Ivo Žinić:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>