Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Tradicionalni predblagdanski prijam

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Tradicionalni predblagdanski prijam

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bila predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak, održao je u utorak, 19. prosinca 2017. godine, u sisačkom Hotelu Panonija tradicionalni predblagdanski prijam. Prijam je i ove godine okupio, u velikom broju, predstavnike svih skupina koje čine društveni život Sisačko-moslavačke županije. Skupu se, osim župana obratio i sisački biskup Vlado Košić.

Bila je to i prigoda za uručivanje nagrada i priznanja županije te su nagrade Sisačko-moslavačke županije za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju primili karikaturist Nenad Ostojić i mladi kajakaš Josip Lenac, a nagradu za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županije u proteklom jednogodišnjem razdoblju Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić Sisak.
Nagradu za životno djelo primio je Božidar Pintarić, a za Željka Nenadića, kojem je ista nagrada dodijeljena posmrtno, nagradu je primio njegov sin Damir.

Ovdje možete poslušati izjavu koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić:Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>