Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Dan Metalurškog fakulteta

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Dan Metalurškog fakulteta

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, u utorak, 5. prosinca 2017. godine, s početkom u 11 sati u prostoru Metalurškog fakulteta u Sisku nazočio svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća, koja je održana u povodu obilježavanja Dana Metalurškog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na ovoj svečanosti, kojoj je, uz brojne ugledne goste, nazočio i rektor Sveučilišta u zagrebu Damir Boras, dodijeljena su priznanja za suradnju s metalurškim fakultetom, priznanja umirovljenicima fakulteta, priznanja djelatnicima fakulteta, Dekanova nagrada , Posebne dekanove nagrade, dekanova pohvala. U prigodi obilježavanja Dana Metalurškog fakulteta obavljena je i svečana promocija prvostupnica/prvostupnika inženjerki/inženjera metalurgije, kao i promocija magistara inženjera metalurgije.

Izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić, možete poslušati ovdje:
 

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>