Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Puštanje u rad magistralnog vodovoda Kutina-Lipovljani

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Puštanje u rad magistralnog vodovoda Kutina-Lipovljani

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u četvrtak, 9. studenoga 2017. godine, uz nazočnost generalnog direktora Hrvatskih voda Zorana Đurokovića, sudjelovali u završnoj konferenciji i puštanju u rad EU projekata E. N. 2. 1. 16. (Magistralni vodovod Kutina-Lipovljani i Vodospremnik i crpna stanica Torovi, Kanalizacijski cjevovod u ulici Repušnička Lipa, Sanitarno fekalna kanalizacija Zagrebačka ulica u Voloderu).

Nakon prezentacije projekata, što je u kutinskom hotelu „Kutina“ učinio direktor Moslavine d. o. o. Mijo Šepak, uslijedio je odlazak na vodospremnik i crpnu stanicu Torovi i puštanje u rad sustava „Magistralni vodovod Kutina-Lipovljani i Vodospremnik i crpna stanica Torovi“.

 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>