Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Oprema za ambulantu u Gušću

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Oprema za ambulantu u Gušću

Zamjenik župana Ivan Celjak, u društvu ravnateljice Doma zdravlja Sisak Ankice Grubišić i predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Gušće Drage Popovića, obišao je u srijedu, 8. studenoga 2017. godine, ambulantu u Gušću.
U ovaj je objekt primarne zdravstvene zaštite uloženo nešto manje od 85 tisuća kuna, u medicinsku i nemedicinsku opremu.

U svom je nedavnom obilasku ove ambulante zamjenik župana Celjak detektirao potrebe, a ovaj je dolazak iskoristio kako bi se osvjedočio u što su utrošena sredstva, od kojih je najveći dio, 66 500 kuna, iz fondova EU, dok je ostatak iz decentraliziranih sredstava.
„Nedavno smo obišli ambulantu Doma zdravlja Sisak ovdje u Gušću te utvrdili da je potrebno obnoviti dio medicinske i dio nemedicinske opreme. Učinili smo to u suradnji s Domom zdravlja Sisak. Dio medicinske opreme pribavit ćemo realizacijom projekta Opremanje ordinacija primarne zdravstvene zaštite. Sisačko-moslavačka županija i na ovaj način nastoji zadržati razinu kvalitete pružanja zdravstvenih usluga i na ruralnim područjima,“ rekao je u ovoj prigodi zamjenik župana Ivan Celjak.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>