Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Prva sjednica Skupštine Regionalnog centra za gospodarenje otpadom – Šagulje

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Prva sjednica Skupštine Regionalnog centra za gospodarenje otpadom – Šagulje

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u srijedu, 8. studenoga 2017. godine, u Slavonskom Brodu, u uredu brodsko-posavskog župana sudjelovali u radu prve sjednice Skupštine društva Regionalni centar za gospodarenje otpadom – Šagulje d. o. o.

Tijekom ove prve sjednice donesene su odluke o povećanju temeljnog kapitala, promjeni djelatnosti Društva, usvojen tekst Društvenog ugovora, usvojena odluka o promjeni funkcije dosadašnjeg direktora u predsjednika uprave. Usvojene su Izmjene i dopune Plana prihoda i rashoda za 2017. godinu, kao i Plan prihoda i rashoda za 2018. godinu, donesene smjernice za utvrđivanje Pravilnika o sistematizaciji radnih mjesta, kao i smjernice Plana i programa rada i aktivnosti Društva za 2017./2018. godinu.
Trgovačko društvo Regionalni centar za gospodarenje otpadom-ŠAGULJE d.o.o., Slavonski Brod uspostavljeno je kao regionalno komunalno trgovačko društvo odlukama skupština Brodsko-posavske županije, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije u studenom 2017. godine. Osnovna zadaća Društva je uspostava cjelovitog regionalnog sustava gospodarenja otpadom s izgradnjom Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Šagulje za potrebe triju županija temeljem rezultata Master plana.
Realizaciju projekta uspostave cjelovitog sustava gospodarenja otpadom RCGO-Šagulje d.o.o će provodit zajedno sa svim jedinicama lokalne samouprave koje su uključene u projekt (10 gradova i 32 općine) te je stoga potrebna stalna i kontinuirana suradnja sa njima, održavanje zajedničkih ili pojedinačnih sastanaka sa predstavnicima JLS prema potrebi u cilju dogovora zajedničkih aktivnosti, a posebice je obveza RCGO-Šagulje d.o.o. da u prvoj polovini 2018. godine sa svim JLS potpiše nove sporazume/ugovore o zajedničkoj realizaciji i korištenju RCGO Šagulje. Ovi sporazumi/ugovori važni su zbog utvrđivanja konačnog teritorijalnog obuhvata kao i planiranih količina otpada kojima će se gospodariti u RCGO Šagulje, a što je vrlo važno za izrađivače studije izvodljivosti.


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>