Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Proslava svetog Huberta

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Proslava svetog Huberta

Župan Ivo Žinić i zamjenik župana Roman Rosavec sudjelovali su u petak, 3. studenoga 2017. godine, u proslavi zaštitnika lovaca, svetog Huberta, koju je organizirao Lovački savez Sisačko-moslavačke županije.

Nakon okupljanja lovaca ispred sisačke katedrale Uzvišenja Svetog Križa, lovci su u procesiji ušli u katedralu u kojoj je Svetu misu služio vlč. Božo Pinjuh, povjerenik Povjerenstva za pastoral lovaca i ribolovaca Sisačke biskupije.
Nakon mise župan i njegov zamjenik su proveli kraće vrijeme u razgovoru s kolegama lovcima u katedralnom dvorištu, gdje je upriličeno prigodno druženje.


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>