Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti 61 godina Ekonomske škole Sisak

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

61 godina Ekonomske škole Sisak

Svečanom programu, kojim je u prostoru sisačkog „Kazališta 21“ u petak, 6. listopada 2017. godine, obilježeno 25 godina samostalnog rada i 61 godine od osnivanja Ekonomske škole Sisak, nazočio je zamjenik župana Ivan Celjak.

Ekonomska škola Sisak osnovana je 6. listopada 1956. godine i te godine započinje radom u Lađarskoj ulici (današnja stara zgrada Strukovne škole). Godine 1960. preseljena je u zgradu Gimnazije, a zbog nedostatka prostora, 1963. škola seli u novu zgradu tadašnje osnovne škole Ivana Rukavine-Siđe, današnje škole Ivana Kukuljevića, gdje se i danas nalazi.
Od 1975. godine škola je integrirana s Gimnazijom u CUO Vladimir Majder- Kurt, a ponovnu samostalnost postiže 1992. god.
Danas je u Ekonomskoj školi Sisak 291 učenik u 12 razrednih odjela, 8 razreda u zanimanju ekonomist i 4 razreda u zanimanju poslovni tajnik. U školi je zaposlen 41 djelatnik, 35 su članovi nastavničkog vijeća, a 6 rade u administrativno-tehničkoj službi.
Učenici su aktivni u izvannastavnim aktivnostima: dramskoj, literarnoj, novinarskoj sekciji, Klubu prijatelja umjetnosti, Mladim knjižničarima, Debatnom klubu i Školskom sportskom društvu „Ekonomist“.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>