Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Veliki pehar Seoske Olimpijade ostaje u Marinbrodu

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Veliki pehar Seoske Olimpijade ostaje u Marinbrodu

U nedjelju, 10. rujna 2017. godine, u Marinbrodu, naselju na području Grada Gline, održana je tradicionalna Seoska Olimpijada. Osmi put ovo natjecanje u atraktivnim i zahtjevnim disciplinama poput potezanja konopa, „Alke“ u tačkama, valjanja bale sijena, skoka u dalj s mjesta, bacanja kamena s ramena, borbe na gredi, organizirao je Zavičajni klub Marinbrod, čiji je predsjednik župan Ivo Žinić.

Županu i Mrinbrođanima su u goste, uz osam natjecateljskih ekipa stigli i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak.
Nakon cijelog poslijepodneva provedenog u sportskom i prijateljskom nadmetanju, kod konačnog zbira i proglašenja pobjednika, domaćini su s ponosom ponijeli naslov ukupnog pobjednika i Veliki prijelazni pehar Seoske Olimpijade u Marinbrodu.
Važne bodove u tom ukupnom zbiru za Marinbrod donio je i neprijeporni vladar borbe na gredi, župan Ivo Žinić.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>