Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Cestovna utrka Kutina-Voloder

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Cestovna utrka Kutina-Voloder

Zamjenik župana Roman Rosavec je u nedjelju, 10. rujna 2017. godine, na novom gradskom trgu, nazočio startu Međunarodne cestovne utrke Kutina-Voloder, jedne od popratnih manifestacija Voloderske jeseni. Znak za početak utrke u kojoj je sudjelovalo više od 160 natjecateljica i natjecatelja, dao je proslavljeni atletičar Dane Korica.

Na kraju 15 km duge staze, u Voloderu, kod dama je slavila Bojana Bjeljac iz AK Dinamo-Maksimir, a najuspješniji atletičar bio je Goran Grdenić AK Velika Gorica.
Zamjenik župana Roman Rosavec je također sudjelovao u proglašenju najuspješnijih sudionika ove utrke u Voloderu. Medaljama je ovjenčao najmlađeg i najstarijeg sudionika utrke.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>