Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Memorijal Marijana Celjaka

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Memorijal Marijana Celjaka

7. Memorijal Marijana Celjaka, aeromiting koji je u Šašnoj Gredi kraj Siska održan u subotu, 9. rujna 2017. godine, otvorio je zamjenik župana Ivan Celjak, sin legendarnog dozapovjednika 57. SAMB-a.
U ime Sisačko-moslavačke županije nazočnima se obratio zamjenik župana Roman Rosavec.

Aeromiting Memorijal Marijana Celjaka održan je u organizaciji Aerokluba Sisak. Program je obuhvatio prezentaciju Simulatora zrakoplova MIG21, promidžbu vojnog poziva i školovanja za zanimanje vojni pilot, izložbu automobila i motocikala Oldtimer cluba Sisak i letački program: program ultralakih bezmotornih i motornih letjelica, program sportskih zrakoplova, program zrakoplovaca i helikoptera HRZ-a i MUP-a, nastup padobranaca, program akrobatskog zrakoplova Extra 300 i panoramski letovi za građane.
U ovaj su se dio programa prvi uključili zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan celjak i u zrakoplovu proveli dvadesetak minuta iznad grada Siska.


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>