Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Zlatna zdravica Voloderskoj jeseni

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Zlatna zdravica Voloderskoj jeseni

Zamjenik župana Roman Rosavec je u subotu, 9. rujna 2017. godine, u Pučkom domu Voloder nazočio predstavljanju publikacije „Zlatna zdravica Voloderskoj jeseni“ autora Dragutina Pasarića.

Predstavljanje publikacije, koja je izdana u povodu 50. obljetnice najznačajnije berbene svečanosti Sisačko-moslavačke županije i najstarije manifestacije te vrste u Hrvatskoj, Voloderske jeseni, organizatori su iskoristili kako bi zahvalili svima koji su u proteklih 50 godina brinuli o opstojnosti i razvoju Voloderske jeseni.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>