Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Proslava u legendarnom Komarevu

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Proslava u legendarnom Komarevu

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu 5. kolovoza 2017. godine, u Komarevu sudjelovao u obilježavanju Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja u organizaciji UHDDR-a „Mato Barić“.

Izaslanstva su položila vijence i zapalila svijeće poginulim hrvatskim braniteljima 101. brigade kod spomen obilježja na groblju u Komarevu, kao i kod križa ispred crkve Sv. Katarine u kojoj je za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu Svetu misu služio vlč. Ivan Mandić.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>