Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Obilazak gradilišta nove škole u Popovači

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Obilazak gradilišta nove škole u Popovači

Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić je sa zamjenikom Romanom Rosavcem i gradonačelnikom Popovače Josipom Miškovićem obišao gradilište nove osnovne škole u Popovači gdje se uvjerio u tijek i napredak radova.

Na sastanku sa izvođačem, projektantom i nadzorom koji je održan nakon obilaska gradilišta, dogovoren je početak sazivanja procedure tehničkog pregleda. Svi prisutni izrazili su svoje zadovoljstvo što je gradilište dovedeno do skorog završetka i nadu da će se budući učenici kao i zaposlenici Osnovne škole Zorka Sever Popovača ugodno osjećati u novom prostoru.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>