Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Đuro Brodarac 2011.-2017.

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Đuro Brodarac 2011.-2017.

Župan Ivo Žinić je, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenikom župana Romanom Rosavcem u četvrtak, 13. srpnja 2017. godine, sudjelovao u obilježavanju uspomene na prvog sisačko-moslavačkog župana Đuru Brodarca, koji je preminuo 13. srpnja 2011. godine.

Počast političaru, ratniku, sportskom djelatniku koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj povijesti i dao nemjerljiv doprinos stvaranju, obrani i oslobađanju suvremene Republike Hrvatske, odali su članovi obitelji, predstavnici Hrvatskog generalskog zbora, Hrvatskog nogometnog saveza, policije i Hrvatske demokratske zajednice.
Na grobu Đure Brodarca na sisačkom groblju Viktorovac položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a Svetu misu za pokoj duše Đure Brodarca u sisačkoj katedrali predvodio je katedralni župnik preč. Marko Karača.

Ovdje možete poslušati izjavu, koju je u ovoj prigodi dao župan Ivo Žinić:
 Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>