Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Sisak

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Župan u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Sisak

Župan Ivo Žinić je u petak, 19. svibnja 2017. godine, posjetio Dom za starije i nemoćne osobe u Sisku, obišao korisnike programa „Dnevni boravak 3+2“ i razgovarao s predstavnicima uprave Doma i korisnicima.

Umirovljenici su županu priredili uobičajeno srdačan doček, odmah s vrata dočekali su ga pjesmom posvećenom baš njemu, a u nastavku kratkog programa župan, koji nije odolio šarmu njihova zbora, je i zapjevao s njima.
Dvije najraspjevanije i najbolje raspoložene skupine u našem društvu su umirovljenici i vatrogasci, rekao je župan Ivo Žinić, koji je umirovljenicima poželio dugo i sretno korištenje kapaciteta Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

Izjavu, koju je u Domu dao župan Ivo Žinić, možete poslušati ovdje:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>