Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Aglomeracija Lekenik – pitka voda za sva naselja Općine

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Aglomeracija Lekenik – pitka voda za sva naselja Općine

Župan Ivo Žinić je u utorak, 16. svibnja 2017. godine, u Vijećnici Općine Lekenik, nazočio prezentaciji projekta „Dogradnja sustava vodoopskrbe i odvodnje i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Lekenik“.Prezentaciju je vodio generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, a uz čelništvo Općine Lekenik, načelnika Ivicu Perovića i njegove suradnike, pratili su je i predstavnici mjesnih odbora s područja Općine.

Izrada Studije izvodljivosti i projektiranje dogradnje sustava vodoopskrbe i odvodnje Aglomeracija Lekenik još je jedan projekt sufinanciran sredstvima EU fondova, a provodi ga Općina Lekenik u suradnji s Hrvatskim vodama, Gradom Petrinjom, Sisačko-moslavačkom županijom i tvrtkom Privreda Petrinja.
Studijsko projektna dokumentacija omogućit će prijavu projekta izgradnje ovog sustava za financiranje iz sredstava EU fondova. Ukupna vrijednost projekta iznosi 277 milijuna kuna, a početak radova realno je očekivati krajem sljedeće godine.

Ovdje možete poslušati izjave koje su u ovoj prigodi dali:

Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Župan Ivo Žinić:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>