Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Aglomeracija Lekenik – pitka voda za sva naselja Općine

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Aglomeracija Lekenik – pitka voda za sva naselja Općine

Župan Ivo Žinić je u utorak, 16. svibnja 2017. godine, u Vijećnici Općine Lekenik, nazočio prezentaciji projekta „Dogradnja sustava vodoopskrbe i odvodnje i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Lekenik“.Prezentaciju je vodio generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, a uz čelništvo Općine Lekenik, načelnika Ivicu Perovića i njegove suradnike, pratili su je i predstavnici mjesnih odbora s područja Općine.

Izrada Studije izvodljivosti i projektiranje dogradnje sustava vodoopskrbe i odvodnje Aglomeracija Lekenik još je jedan projekt sufinanciran sredstvima EU fondova, a provodi ga Općina Lekenik u suradnji s Hrvatskim vodama, Gradom Petrinjom, Sisačko-moslavačkom županijom i tvrtkom Privreda Petrinja.
Studijsko projektna dokumentacija omogućit će prijavu projekta izgradnje ovog sustava za financiranje iz sredstava EU fondova. Ukupna vrijednost projekta iznosi 277 milijuna kuna, a početak radova realno je očekivati krajem sljedeće godine.

Ovdje možete poslušati izjave koje su u ovoj prigodi dali:

Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Župan Ivo Žinić:

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>