Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan s vatrogascima Općine Sunja

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Župan s vatrogascima Općine Sunja

Redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Općine Sunja, ove godine i izborna, održana je u četvrtak, 20. travnja 2017. godine, u društvenom domu u Bobovcu.
Župan Ivo Žinić nazočio je ovom skupu, koji je svojom nazočnošću počastio i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

Nakon provedenih izbora Skupština VZO Sunja potvrdila je dosadašnjeg predsjednika Nikolu Lončarevića i odredila mu još jedan četverogodišnji mandat na ovoj dužnosti.
Župan Ivo Žinić je u svom obraćanju posebnu pozornost obratio na opću društvenu korist koju sve, a posebice manje sredine, imaju od organiziranog vatrogastva. Rekao je i kako bi u ovakvim prigodama volio na čelnim dužnostima vidjeti više žena, a nadasve mladih ljudi. Okupljati, organizirati, voditi mlade ljude,, uključivati ih u dobrovoljno vatrogastvo od najranije dobi znači osigurati kontinuitet dobrovoljnog vatrogastva, nasljednike i budućnost, ali i djelovati na zajedničkom velikom cilju, ostanka mladih ljudi na našim prostorima, rekao je župan.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>