Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan s vatrogascima Općine Sunja

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Župan s vatrogascima Općine Sunja

Redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Općine Sunja, ove godine i izborna, održana je u četvrtak, 20. travnja 2017. godine, u društvenom domu u Bobovcu.
Župan Ivo Žinić nazočio je ovom skupu, koji je svojom nazočnošću počastio i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

Nakon provedenih izbora Skupština VZO Sunja potvrdila je dosadašnjeg predsjednika Nikolu Lončarevića i odredila mu još jedan četverogodišnji mandat na ovoj dužnosti.
Župan Ivo Žinić je u svom obraćanju posebnu pozornost obratio na opću društvenu korist koju sve, a posebice manje sredine, imaju od organiziranog vatrogastva. Rekao je i kako bi u ovakvim prigodama volio na čelnim dužnostima vidjeti više žena, a nadasve mladih ljudi. Okupljati, organizirati, voditi mlade ljude,, uključivati ih u dobrovoljno vatrogastvo od najranije dobi znači osigurati kontinuitet dobrovoljnog vatrogastva, nasljednike i budućnost, ali i djelovati na zajedničkom velikom cilju, ostanka mladih ljudi na našim prostorima, rekao je župan.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>