Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Radni sastanak s rektorom Osječkog sveučilišta

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Radni sastanak s rektorom Osječkog sveučilišta

Župan Ivo Žinić je u petak, 17. ožujka 2017. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Marinom Piletićem, održao radni sastanak s rektorom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Željkom Turkaljem i utemeljiteljem Prve privatne gimnazije Gaudeamus Osijek.

Razgovaralo se o zajedničkim projektima u obrazovanju i planovima Sisačko-moslavačke županije o osnivanju veleučilišta u Sisku. Poznato je kako je Vlada Republike Hrvatske, na svojoj sjednici održanoj u Sisku 23. veljače ove godine, darovala Sisačko-moslavačkoj županiji zgradu bivše domobranske vojarne upravo u svrhu unaprjeđenja visokog obrazovanja.

 


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>