Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Radni sastanak s rektorom Osječkog sveučilišta

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Radni sastanak s rektorom Osječkog sveučilišta

Župan Ivo Žinić je u petak, 17. ožujka 2017. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Marinom Piletićem, održao radni sastanak s rektorom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Željkom Turkaljem i utemeljiteljem Prve privatne gimnazije Gaudeamus Osijek.

Razgovaralo se o zajedničkim projektima u obrazovanju i planovima Sisačko-moslavačke županije o osnivanju veleučilišta u Sisku. Poznato je kako je Vlada Republike Hrvatske, na svojoj sjednici održanoj u Sisku 23. veljače ove godine, darovala Sisačko-moslavačkoj županiji zgradu bivše domobranske vojarne upravo u svrhu unaprjeđenja visokog obrazovanja.

 


 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>