Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan sa stanovnicima Čukura i novim poduzetnicima u Hrvatskoj Kostajnici

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Župan sa stanovnicima Čukura i novim poduzetnicima u Hrvatskoj Kostajnici

Tri lokacije u Hrvatskoj Kostajnici obišao je u srijedu, 15. ožujka 2017. godine, župan Ivo Žinić sa suradnicima.
Obilazak, u kojem je sudjelovala i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević počeo je u kostajničkom naselju Čukur, gdje je obišao asfaltiranu županijsku cestu i u obnovljenom društvenom domu razgovarao s mještanima: „Ovo naselje ima temeljnu infrastrukturu, tu su voda, električna energija, cesta, dovoljno da ispuni osnovne uvjete za život.

Ali, to nije dovoljno. Moramo osigurati i uvjete za otvaranje novih radnih mjesta, kako bi osigurali ostanak pa i povratak ljudi u ovakve prostore,“ rekao je u Čukuru župan Ivo Žinić.
Upravo takav objekt, koji jamči radna mjesta u budućnosti obišao je župan Žinić u nastavku svog obilaska područja Hrvatske Kostajnice. Riječ je o pripremnim radovima na gradilištu buduće tvornice furnira, koju u blizini željezničke postaje u Hrvatskoj Kostajnici radi tvrtka s velikim iskustvom u drvoprerađivačkoj industriji iz susjedne Bosne i Hercegovine.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>