Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Župan sa stanovnicima Čukura i novim poduzetnicima u Hrvatskoj Kostajnici

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Župan sa stanovnicima Čukura i novim poduzetnicima u Hrvatskoj Kostajnici

Tri lokacije u Hrvatskoj Kostajnici obišao je u srijedu, 15. ožujka 2017. godine, župan Ivo Žinić sa suradnicima.
Obilazak, u kojem je sudjelovala i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević počeo je u kostajničkom naselju Čukur, gdje je obišao asfaltiranu županijsku cestu i u obnovljenom društvenom domu razgovarao s mještanima: „Ovo naselje ima temeljnu infrastrukturu, tu su voda, električna energija, cesta, dovoljno da ispuni osnovne uvjete za život.

Ali, to nije dovoljno. Moramo osigurati i uvjete za otvaranje novih radnih mjesta, kako bi osigurali ostanak pa i povratak ljudi u ovakve prostore,“ rekao je u Čukuru župan Ivo Žinić.
Upravo takav objekt, koji jamči radna mjesta u budućnosti obišao je župan Žinić u nastavku svog obilaska područja Hrvatske Kostajnice. Riječ je o pripremnim radovima na gradilištu buduće tvornice furnira, koju u blizini željezničke postaje u Hrvatskoj Kostajnici radi tvrtka s velikim iskustvom u drvoprerađivačkoj industriji iz susjedne Bosne i Hercegovine.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>