Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti „Tigrovi“ kod župana

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

„Tigrovi“ kod župana

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa zamjenikom Marinom Piletićem, u četvrtak, 16. veljače 2017. godine, primio na razgovor predstavnike Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade, slavne „Tigrove“.

Srdačan razgovor i druženje ljudi koji su oružjem branili i stvarali slobodnu Hrvatsku razvio se u Malom kabinetu sjedišta Županije.
Tigrovi, čijih je 108 pripadnika položilo život za Domovinu na području Sisačko-moslavačke županije, kod župana Žinića naišli su na razumijevanje i potporu. Dogovorena je još i jača suradnja na njihovim projektima i programima.
 

 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>