Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti „Tigrovi“ kod župana

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

„Tigrovi“ kod župana

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa zamjenikom Marinom Piletićem, u četvrtak, 16. veljače 2017. godine, primio na razgovor predstavnike Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade, slavne „Tigrove“.

Srdačan razgovor i druženje ljudi koji su oružjem branili i stvarali slobodnu Hrvatsku razvio se u Malom kabinetu sjedišta Županije.
Tigrovi, čijih je 108 pripadnika položilo život za Domovinu na području Sisačko-moslavačke županije, kod župana Žinića naišli su na razumijevanje i potporu. Dogovorena je još i jača suradnja na njihovim projektima i programima.
 

 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>