Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Županijsko natjecanje iz vjeronauka u Sisku

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Županijsko natjecanje iz vjeronauka u Sisku

U srijedu, 8. veljače u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića u Sisku odraženo je Županijsko natjecanja iz vjeronauka – „Vjeronaučna olimpijada“ koja je ove godine okupila 120 učenika s područja Sisačke biskupije.

Na natjecanju iz vjeronauka, koje se održava 25. godinu za redom, sudjeluju učenici iz 29 osnovnih i srednjih škola iz Sisačko – moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije.
Vjeronaučnu olimpijadu otvorenom je proglasio sisački biskup mons. dr. Vlado Košić.
Otvorenju Vjeronaučne olimpijade nazočile su i predsjednica sisačko-moslavačke Županijske skupštine Ivanka Roksandić te zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita SinjeriIbrišević.

„Prepuna dvorana svjedoči da su učenici zainteresirani za ovakav vid natjecanja i to je dobro. Treba ih uvijek poticati da razvijaju svoje vještine i znanja. Sisačko – moslavačka županija je uvijek prisutna na ovakvim natjecanjima jer želimo pokazati da nam je stalo do naših učenika koji ostvaruju izvanredne rezultate na svim poljima. Želimo ovim putem pokazati da ćemo uvijek biti uz njih i da ćemo im pružati potporu u okviru svojih mogućnosti, a to su uglavnom financijske mogućnosti koje Županija u okviru svojih upravnih odjela ima. Svim natjecateljima želim puno uspjeha. Naravno pobijedit će najbolji, ali ovdje zapravo nema pobjednika jer u vjeronauku se učimo onim vrijednostima koje uglavnom nosimo iz naše kuće i to su vrijednosti koje trebamo širiti na sve oko nas – ljubav, vjera i poštenje, to je ono čemu svi trebamo težiti“, poručila je zamjenica župana.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>