Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Radni sastanak s direktorom Hrvatskih cesta

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C

Radni sastanak s direktorom Hrvatskih cesta

U Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije održan je u utorak, 7. veljače 2017. godine, radni sastanak s direktorom Hrvatskih cesta Josipom Škorićem i njegovim suradnicima. U radu sastanka sudjelovali su župan Ivo Žinić, njegovi zamjenici Anita Sinjeri-Ibrišević i Marin Piletić, te saborska zastupnica Željka Josić i ravnatelj Županijske uprave za ceste Stipo Šapina.

Nakon sastanka novinarima su se obratili saborska zastupnica Josić, župan Žinić i direktor Škorić.
Saborska zastupnica je podsjetila kako je do sastanka došlo na njenu inicijativu, te da je on bio zamišljen kao susret predstavnika SMŽ i Grada Siska s Hrvatskim cestama, ali se pozivu na njega nije odazvao nitko od predstavnika gradske vlasti.
Središnja tema sastanka bio je most „Gromova“ u Sisku i njegova sanacija, koja će najvjerojatnije krenuti u lipnju i stajat će oko 15 milijuna kuna.
Za to je pripremljena projektna dokumentacija, a uskoro će krenuti i natječaj za izvođenje radova rekao je župan.
Razgovaralo se i o novom mostu preko Odre, o državnim cestama na području SMŽ, cesti Sisak-Jasenovac, cesti Sisak-Karlovac, koja nije asfaltirana u duljini od 6 km, zatim o podizanju nivelete na području Letovanića na istoj cesti. Razgovaralo se i o podizanju nivelete na cesti Sisak-Popovača.
Direktor Hrvatskih cesta Josip Škorić je potvrdio kako će radovi na sanaciji mosta „Gromova“ krenuti već u lipnju, a svoju je izjavu završio za SMŽ važnom konstatacijom: „Hrvatske ceste će u sljedećem periodu u fokusu našeg zanimanja i naših radova imati Sisačko-moslavačku županiju.“

Ovdje možete poslušati cjelovite izjave:

Saborske zastupnice Željke Josić

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Župana Ive Žinića

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>