Vi ste ovdje: Home Najave i objave Arhiva objava i vijesti Domu zdravlja Sisak uručena tri nova vozila "hitne" [VIDEO]

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Domu zdravlja Sisak uručena tri nova vozila "hitne" [VIDEO]

Dom zdravlja Sisak trenutačno ima jedan punkt hitne medicinske pomoći sa 7 timova (liječnik, medicinski tehničar ili medicinska sestra, vozač), te dežurstva u Dvoru i Hrvatskoj Kostajnici. Uskoro će Sisak imati 10 timova hitne medicinske pomoći, te pet ekipa s po jednim medicinskim tehničarom ili sestrom i vozačem. U Sunji će biti pet timova s po jednim medicinskim tehničarom ili sestrom, te vozačem.

To je najavila ravnateljica Doma zdravlja Sisak prilikom primopredaje triju novih vozila za hitne medicinske intervencije u Sisku u utorak, 24. siječnja. "Mi smo dobili tri vozila jer pokrivamo najveći teren na području Županije. Zahvaljujemo Županiji na toj donaciji! Pružanje odgovarajuće pomoći ljudima na terenu je vrlo važno. U ovim vozilima je nova, suvremena oprema za zbrinjavanje svih hitnih stanja na terenu. Takvo nešto kvalitetno do sada nismo imali", objasnila je Nikolina Pintar.

"Uručivanjem ključeva triju vozila sisačkom Domu zdravlja završavamo jedan krug donacija. Ministarstvo zdravlja i Sisačko-moslavačka županija prepoznaju važnost i potrebe naše regije, prepoznaju značaj ravnomjernog razvoja cijele Hrvatske, posebno u smislu dostupnosti kvalitetnih zdravstvenih usluga našim sugrađanima. Županija je u posljednjih 6 godina u kapitalne investicije u zdravstvu, te u povećanje zdravstvenog standarda na području Grada Siska uložila nešto više od 127 milijuna kuna. To su naši sugrađani zaslužili, a o njihovim interesima i dalje ćemo voditi računa", izjavio je zamjenik županice Andrija Rudić, nakon što je ravnateljici DZ Sisak na uporabu predao vozila za hitne medicinske intervencije.

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>