Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

31.08.2015. u 10 sati

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvolezagradnju vinske ceste Veliko Brdo, Popovača

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

 

 

SMŽ TV
Sjednice

Brestača – 90 godina DVD-a

90 godina rada i postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brestača obilježeno je u ovom mjestu na području grada Novske dvodnevnim programom.

Više...
 

Križevo u Starom Grabovcu

Peta večer folklora „Križevo u Starom Grabovcu“ podržana je, u organizaciji KUD-a „Kolo“ Stari Grabovac u subotu, 12. rujna 2015. godine iza Društvenog doma u ovom mjestu na području grada Novske.

Više...
 

Sajam u Gudovcu

23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, na sajamskom prostoru u Gudovcu posjetila je u petak, 11. rujna 2015. godine, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević u čijoj je pratnji bila pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Ljiljana Križanić.

Više...
 

Osmi Teferič u Sisku

Tradicionalni „Teferič“, koji je u Sisku, na Kupalištu Zibel, i ove godine uspješno organizirala Udruga Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske – Ogranak grada Siska i Sisačko-moslavačke županije posjetila je u subotu, 12. rujna 2015. godine, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

 

Potpisani ugovori o razminiranju poljoprivrednih površina u Sisačko-moslavačkoj županiji [foto]

Župan Ivo Žinić, ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Dražen Jakopec i predstavnici tvrtki MK DEMING d.o.o. Čakovec, HEKSOGEN d.o.o. Dubrovnik i TITAN d.o.o. Požega, potpisali su u petak, 11. rujna 2015. godine, ugovore o razminiranju poljoprivrednih površina u Sisačko-moslavačkoj županiji, koji bi se trebali financirati sredstvima iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Više...
 

Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno [foto]

Početak realizacije Projekta „Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno“, označen je konferencijom za novinare koja je u četvrtak, 10. rujna 2015. godine, održana u Sisačkom hotelu „Panonija“.

Više...
 

Mala Gospa u Međuriću [foto]

Misnom slavlju koje je, u utorak, 9. rujna 2015. godine, u povodu blagdana Male Gospe, održano u župnoj crkvi Svetog Nikole biskupa u Međuriću nazočili su i župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Radovi na izgradnji Doma za starije i nemoćne osobe u Glini [foto]

Radove na izgradnji Doma za starije i nemoćne osobe u Glini svečano je u ponedjeljak, 7. rujna 2015. godine, proglasila otvorenim potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić.

Više...
 

Sretno Prvašići! [foto]

Prvi dan u školi djeci osnovnih škola u Topuskom i Gvozdu u ponedjeljak, 7. rujna 2015. godine, došao je osobno čestitati i poželjeti im uspjeha župan Ivo Žinić.

Više...
 

11. petrinjski susreti

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić na čelu izaslanstva Sisačko-moslavačke županije položila je u subotu, 5. rujna 2015. godine, vijenac i zapalila svijeću kod spomenika pukovniku Predragu Matanoviću i suborcima.

Više...
 

Donatella Pauković Vinska kraljica SMŽ [foto]

Sisačko-moslavačka županija je pokretač, nositelj i organizator projekta izbora Vinske kraljice Sisačko-moslavačke županije 2015./2016. godine, a suorganizatori su Grad Popovača i Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Spomenik braniteljima s područja Siska Novog [foto]

Otkrivanju spomenika za poginule, umrle i nestale hrvatske dragovoljce i branitelje iz Domovinskog rata s područja Sisak Novi, koje je u sklopu programa obilježbe Dana branitelja grada Siska održano u petak, 4. rujna 2015. godine, nazočila je i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 
Stranica 5 od 137

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Rain

15°C

Sisak

Rain
Cet
Pljuskovi
10°C / 16°C
Pet
Vecinom oblacno
10°C / 17°C
Sub
Vecinom oblacno
9°C / 16°C

Bioplinski kalkulator
LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>