Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Stipendije

Objavljena je konačna rang lista za dodjelu 25 studentskih stipendija redovitim studentima s područja Sisačko-moslavačke županije, za akademsku godinu 2015./2016.

Detaljne upute stipendistima objavljene su uz konačnu rang listu.

Ugovor o stipendiranju

 


Objavljena je konačna rang lista 45 učenika dobitnika stipendija.
Učenici koji su dobili stipendiju Sisačko-moslavačke županije dužni su otvoriti žiro račun na svoje ime, ispuniti obrazac Ugovora u dva primjerka i dostaviti ih na adresu Sisačko-moslavačke županije najkasnije do 15. siječnja 2016. godine.

Subvencija prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Aktualni sat 15. sjednice Županijske skupštine [foto]

Početak 15. sjednice Županijske skupštine, koja je u ponedjeljak, 21. prosinca 2015. godine, održana u sisačkoj Gradskoj vijećnici, pripao je, uobičajeno Aktualnom satu, tijekom kojega su vijećnici imali prigodu postaviti pitanja izvršnoj vlasti Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Božićni koncert Tamburaškog orkestra Janko Stjepušin [foto]

U sportskoj dvorani Osnovne škole Braća Radić Martinska Ves održan je u nedjelju, 20. prosinca 2015. godine, veliki Božićni koncert Tamburaškog orkestra Janko Stjepušin Martinska Ves.

Više...
 

Tradicionalno druženje branitelja i njihovih obitelji

Udruga Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske –Ogranak grada Siska i Sisačko-moslavačke županije po programu Ministarstva branitelja RH tradicionalno već niz godina održava braniteljsko druženje uz glazbu, jelo i piće, a sve s ciljem psihofizičkog osnaživanja branitelja i njihovih obitelji.

Više...
 

HVIDR-a grada Siska

U sisačkom restoranu Bijela lađa održana je u petak, 18. prosinca 2015. godine, 18. redovita izvještajna sjednica Skupštine Udruge HVIDR-a grada Siska.

Više...
 

„Osmijeh djeteta“ – priredba u novom prostoru [foto]

U novodobivenom prostoru Udruge udomitelja za djecu Sisačko-moslavačke županije „Osmijeh djeteta“, u prostoru bivše Osnovne škole u Crncu održana je u petak, 18. prosinca 2015. godine, prva priredba ove udruge.

Više...
 

Škola u Staroj Subockoj u novom ruhu [foto]

Osnovna škola u naselju Stara Subocka, jedna od pet područnih škola OŠ Josipa Kozarca iz Lipovljana, obilježila je prigodnom svečanošću u petak, 18. prosinca 2015. godine, završetak radova na obnovi zgrade koja je izvorno dovršena 1934. godine.

Više...
 

Božićni ručak u Pučkoj kuhinji

U prostoru Pučke kuhinje Caritasa Sisačke biskupije u Sisku u četvrtak, 17. prosinca 2015. godine, održan je tradicionalni Božićni ručak s korisnicima ove humanitarne pomoći.

Više...
 

60 godina rada Ekonomske škole u Novskoj [foto]

Svečanom programu koji je u povodu obilježavanja 60 godina rada Ekonomske škole u Novskoj, u srijedu,16. prosinca 2015. godine, održana u prostoru Srednje škole Novska nazočili su predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Joševica, sjećanje koje ne blijedi [foto]

Ispred kapelice Gospe Lurdske u Joševici održan je u srijedu, 16. prosinca 2015. godine, skup sjećanja na i danas nekažnjeni zločin, koji je civile ovog hrvatskog sela pogodio 1991. godine, od ruku agresora, dotadašnjih susjeda.

Više...
 

Objava privremene rang liste

Objava privremene rang liste Natječaja za dodjelu stipendija redovitim učenicima četverogodišnjih programa obrazovanja srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2015./2016. Detaljne upute kandidatima objavljene su uz privremenu rang listu. >> pogledajte
 

 

Betlehemsko svjetlo [foto]

Betlehemsko svjetlo-Svjetlo mira i ove su godine, u srijedu 16. prosinca, u sjedište Sisačko-moslavačke županije donijeli izviđači Izviđačkog odreda Betlehem iz Kutine.

Više...
 

Druženje s novinarima u Korablji Tišinić

U Korablji Tišinić, u petrinjskom naselju Taborište, održano je u utorak, 15. prosinca 2015. godine, druženje župana i njegovih suradnika s predstavnicima medijskih kuća koje izvještavaju s područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 
Stranica 5 od 151

 hrvatski     english

Župan

Kvaliteta zraka

Vrijeme

Lijepo

4°C

Sisak

Lijepo
Uto
Oblacno
7°C / 15°C
Sri
Rain
0°C / 8°C
Cet
Vecinom suncano
3°C / 12°C

Bioplinski kalkulator

  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>