Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

20.12.2016.

Poziv na raspravu o sadržaju Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Izvješće o postupku određivanja sadržaja Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

Mišljenja o Strateškoj procjeni utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

Prijedlog odluke o sadržaju Strateške studije Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

Strateški okvir Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

13.12.2016.

Izvješće o ponovnoj javnoj raspravi o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

16.11.2016.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

25. godišnjica akcije „Vihor“

U organizaciji Kluba 102. brigade HV-a, Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ i Mjesnog odbora Šišinec, u Šišincu je u subotu, 10. prosinca 2016. godine, uz potporu Općine lekenik i Sisačko-moslavačke županije, obilježena 25. obljetnica akcije „Vihor“.

Više...
 

Vježbeničke tvrtke Ekonomske škole Sisak

Župan Ivo Žinić, u čijoj je pratnji bio njegov zamjenik Marin Piletić, presijecanjem vrpce simbolički je u petak, 9. prosinca 2016. godine, pustio u uporabu specijaliziranu učionicu za vježbeničku tvrtku u Ekonomskoj školi Sisak.

Više...
 

Stipendiranje učenika Strukovne škole Sisak

U prostoru Lučke kapetanije Sisak u četvrtak, 8. prosinca 2016. godine, održano je potpisivanje i dodjela ugovora o dodjeli stipendija za 7 učenika Strukovne škole Sisak koji se školuju za zanimanje nautičar unutarnje plovidbe.

Više...
 

Ugovori o sufinanciranju uređenja školskih kuhinja

6. prosinca 2016. godine zamjenik župana Marin Piletić potpisao je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije ugovor o sufinanciranju projekta „Uređenje kuhinja i blagovaonica u osnovnim školama kojima je osnivač Sisačko-moslavačka županija“

Više...
 

Energetska obnova osnovnih škola u Glini, Topuskom i Gori

Početna konferencija i predstavljanje projekata usmjerenih na izradu projektne dokumentacije energetske obnove osnovnih škola u Glini, Topuskom i Gori održana je u prostoru OŠ Glina u utorak, 6. prosinca 2016. godine.

Više...
 

Zaklada Viktorija na klizalištu Zibel

Zaklada Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županijeorganizirala je u utorak, 6. prosinca 2016. godine, za svoje korisnike klizanje na sisačkom klizalištu „Zibel“, gdje su, uz stručnu pomoć i nadzor ova djeca mogla provesti vrijeme na zabavan i ugodan način.

Više...
 

260 godina narodne škole u Jasenovcu

U prostoru OŠ Jasenovac održan je u utorak, 6. prosinca 2016. godine, svečani program kojim je obilježeno 260 godina narodne škole u Jasenovcu. Programu je nazočila predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Ovčara – neispričana priča

U organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Petrinje u Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom u Petrinji održana je u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine, projekcija filma „Ovčara – neispričana priča“ redatelja Vladimira Andrića.

Više...
 

Darujmo mir, ljubav i prijateljstvo

U Sunji je, u prostoru Doma kulture Sven Lasta u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine, održana proslava blagdana Sv. Nikole.

Više...
 

56 godina Metalurškog fakulteta u Sisku

Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća koja je u povodu 56. obljetnice Metalurškog fakulteta u Sisku održana u zgradi fakulteta u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine, nazočili su župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Početak suradnje Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“

Kratkom svečanošću ispred uprave Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak označen je početak suradnje ove bolnice i Hrvatskog katoličkog sveučilišta Zagreb, kojem će bolnica biti Nastavna baza za studij sestrinstva.

Više...
 

170. obljetnica skladanja hrvatske himne

Svečanost obilježavanja 170. obljetnice skladanja hrvatske himne „Lijepa naša“ održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u subotu, 3. prosinca 2016. godine, u Glini.

Više...
 
Stranica 5 od 198
 
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas4
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2446
mod_vvisit_counterOvaj mjesec26518
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091482083

Vaš IP: 174.129.187.112
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>