Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.07.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izdavanja građevinske dozvole za Građenje građevine za obradu otpada metodom bioremedijacije na k.č.br. 1539 k.o. Gračenica (27.07.2016. u 10 sati)

12.07.2016.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš farme nesilica za proizvodnju konzumnih jaja kapaciteta 100.000 komada (22.07. - 22.08.2016.)

15.06.2016. 

ODLUKA o javnom predstavljanju „Rudarsko-geološke studije Sisačko- moslavačke županije“

14.06.2016. 

Lokacijska dozvola - sanacija telekomunikacijske infrastrukture - Martinska Ves Lijeva

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Garantiram da će središnji paviljon biti izgrađen [foto]

Ministar zdravlja Dario Nakić, u čijoj je pratnji bio i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje Fedor Dorčić, posjetio je u petak, 24. lipnja 2016. godine, Sisačko-moslavačku županiju. Svoj je boravak ministar počeo radnim sastankom u Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku, gdje mu je domaćin bio župan Ivo Žinić, a uz njega i stručne službe Županije, sastanku su nazočili i čelni ljudi svih županijskih ustanova u zdravstvu.

Više...
 

Sisački žrtvoslov [foto]

U sisačkom je hotelu „Panonija“ u četvrtak, 23. lipnja 2016. godine, održana promocija knjige „SISAČKI ŽRTVOSLOV Domovinskog rata 1991.-1995.“ Đure Gajdeka i Snježane Pokorny.

Više...
 

Prva „Štruklijada“ u Buševcu [foto]

Prva „Buševska štruklijada“ održana je u srijedu, 22. lipnja 2016. godine, u Buševcu, naselju na području Grada Velika Gorica. Organizator, Društvo žena Buševec, za ovu je prigodu „mobilizirao“ sve snage mjesta i organizirao uistinu uspjelo narodno veselje.

Više...
 

Čestitka u prigodi 22. lipnja, Dana antifašističke borbe

Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije,

prije sedamdeset i pet godina u šumi Brezovica kraj Siska, 22. lipnja 1941. godine, osnovana je prva antifašistička postrojba, ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe.

Prije većine europskih zemalja, hrvatski antifašisti pokazali su kako se pruža otpor onima koji šire mržnju, fašizam i smrt.Hrvatska je, u odnosu na broj stanovnika, imala jedan od najsnažnijih antifašističkih pokreta.

Više...
 

Dan antifašističke borbe [foto]

U organizaciji Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije u šumi Brezovica kraj Siska svečano je obilježen Dan antifašističke borbe, odnosno dan kad je osnovan Prvi partizanski odred.

Više...
 

Dan Grada Popovače [foto]

Svečana sjednica Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana grada Popovače održana je u utorak, 21. lipnja 2016. godine, u Domu kulture u Popovači.
Ovoj svečanoj prigodi najmlađeg grada u Republici Hrvatskoj nazočili su i župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Dežurstvo na području općina Dvor i Topusko

Ministar zdravlja Dario Nakić je 8. travnja 2016. godine predstavio prijedlog nove mreže hitne medicine.
U tom su prijedlogu za područje Sisačko-moslavačke županije predviđene ove izmjene:
Gradovi Hrvatska Kostajnica i Glina umjesto dežurstva dobivaju pet timova T1; općinama Dvor i Topusko ukida se dežurstvo kao oblik pružanja hitne pomoći (radnim danom u noćnim satima i vikendima i blagdanima kroz 24 sata).

Više...
 

Nagrade Zaklade Iskra

Dodjela nagrada Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije održana je u dvorani Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku u ponedjeljak, 20. lipnja 2016. godine.

Više...
 

Sporazum o suradnji Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak

U prostoru Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu potpisan je u ponedjeljak, 20. lipnja 2016. godine, Sporazum o suradnji ove visokoškolske ustanove i Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak.
Potpisali su ga, u nazočnosti župana Ive Žinića, rektor HKS-a prof. dr. sc. Željko Tanjić i privremeni ravnatelj bolnice dr. Tomislav Dujmenović.

Više...
 

Vodena opasnost u Pešćenici [foto]

U Pešćenici, naselju na cesti Sisak-Zagreb, na području Općine Lekenik, obilne i nagle kiše izazvale su u ponedjeljak, 20. lipnja 2016. godine, poteškoće i uznemirenost. Voda koja se prelijevala preko državne ceste D-30 i punila preopterećene odvodne kanale i dvorišta mještana Pešćenice uvelike je zabrinula stanovništvo Općine Lekenik, koje intenzivno osjeća i pamti opasnost vodene stihije, koja je ovo područje ugrozila nekoliko puta posljednjih godina.

Više...
 

Javne potrebe u kulturi

Zamjenik župana Marin Piletić je u ponedjeljak, 20. lipnja 2016. godine, u prostoru Glazbene škole u Novskoj podijelio ugovore dobitnicima iz Programa javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županije s područja Grada Novske te općina Jasenovac, Lipovljani i Hrvatska Dubica.

Više...
 

Dan Općine Topusko

Svečana sjednica Općinskog vijeća Topusko održana je, u povodu Dana Općine, u restoranu „Petrova gora“ u Topuskom u nedjelju, 19. lipnja 2016. godine. Svečanoj je sjednici nazočio i župan Ivo Žinić, koji je u svom obraćanju naglasio sve vrijednosti i posebnosti Topuskoga, bisera turizma Sisačko-moslavačke županije i kontinentalne Hrvatske, kako je rekao.

Više...
 
Stranica 5 od 177
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas569
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2988
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19437
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091305208

Vaš IP: 54.159.121.201
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka 

Bioplinski kalkulator

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>