Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

07.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izgradnja građevine  infrastrukturne namjene, energetskog sustava, TRAFOSTANICA "SUNJA 5", SA NISKONAPONSKIM IZLAZIMA

Javni poziv za uvid u spis predmeta - rekonstrukcija prometnice u Novom naselju u Topuskom

SMŽ TV
Sjednice

Sportske igre ratnih vojnih invalida

21. županijske sportske igre HRVI Domovinskog rata SMŽ, koje su u subotu, 27. lipnja 2015. godine, u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije održane u Topuskom, svečano je otvorio župan Ivo Žinić.

Više...
 

24. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru [foto]

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave sisačko-moslavačke i Grada Gline, pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke, u Glini je u petak, 26. lipnja 2015. godine, obilježena 24. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru.

Više...
 

Dan državnosti u SMŽ [foto]

Središnja obilježba Dana državnosti Republike Hrvatske održana je u Sisku, u četvrtak, 25. lipnja 2015. godine.
Izaslanstva Sisačko-moslavačke županije, župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, Policijske uprave sisačko-moslavačke, Grada Siska, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političkih stranaka, položila su vijence kod središnjeg križa na sisačkom Gradskom groblju Viktorovac i zapalila svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske

U prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je žiteljima Sisačko-moslavačke županije čestitku:

Više...
 

Lječilište Topusko na putu oporavka

Na konferenciji za novinare, koja je u utorak, 23. lipnja 2015. godine, održana u prostoru Uprave Lječilišta Topusko novinarima su se obratili župan Ivo Žinić, uz nazočnost zamjenika župana Marina Piletića, predsjednik Upravnog vijeća Lječilišta Topusko Vladimir Čavrak i ravnatelj Lječilišta Topusko Domagoj Mosler.
Konferencija je sazvana kako bi se javnost upoznalo s dobrim vijestima iz Lječilišta.

Više...
 

Dan antifašističke borbe [foto]

U Spomen parku Brezovica kraj Siska obilježen je u ponedjeljak, 22. lipnja 2015. godine, Dan antifašističke borbe. Župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić položili su vijenac u ime Sisačko-moslavačke županije, zajedno s najvišim državnim dužnosnicima i predstavnicima zemalja Antifašističke koalicije.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana antifašističke borbe

Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije,

prošlo je sedamdeset i četiri godine od dana kada je u našoj šumi Brezovica, u sisačkoj Posavini, 22. lipnja 1941. godine, osnovana prva antifašistička postrojba, ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe

Više...
 

24 godine od osnutka prve dragovoljačke postrojbe u Republici Hrvatskoj [foto]

Središnje obilježavanje 24. obljetnice izlaska prvih hrvatskih dragovoljaca na sisačku bojišnicu i osnutka 57. samostalnog bataljuna „Marijan Celjak“, prve dragovoljačke postrojbe u napadnutoj Republici Hrvatskoj održano je u nedjelju, 21. lipnja 2015. godine, u Sisku.

Više...
 

Hodočašće hrvatskih branitelja [foto]

Treće hodočašće hrvatskih branitelja Sisačke biskupije u svetište Gospe Kloštarske u Kloštar Ivaniću održano je u subotu, 20. lipnja 2015. godine.

Više...
 

57. SAMB – prva dragovoljačka postrojba [foto]

24. obljetnica izlaska prvih hrvatskih dragovoljaca na sisačku bojišnicu i osnutak 57. samostalnog bataljuna „Marijan Celjak“ prve dragovoljačke postrojbe u Domovinskom ratu u organizaciji Gradskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sisak održana je u subotu, 20. lipnja 2015. godine, u Komarevu, na nekadašnjoj prvoj crti obrane Siska, Zagreba i slobodne Hrvatske.

Više...
 

Završna svečanost učenika Osnovne škole Novska [foto]

Dugu i napornu školsku godinu odlučili su nastavnici i učenici zaključiti veselom Završnom svečanošću učenika Osnovne škole Novska, koja je u Gradskom kinu održana u petak, 19. lipnja 2015. godine.

Više...
 

Popovača – Dan grada [foto]

U Domu kulture Popovača obilježen je, svečanom sjednicom Gradskog vijeća, Dan grada Popovače, najmlađeg grada u Republici Hrvatskoj. Bila je ovo treća svečana sjednica Gradskog vijeća Popovače, koja je status grada dobila 2013. godine.

Više...
 
Stranica 5 od 129

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Oblacno

20°C

Sisak

Oblacno
Uto
Djelomicno oblacno
20°C / 30°C
Sri
Vecinom suncano
20°C / 31°C
Cet
Suncano
20°C / 32°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>