Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Aktualno

Aktivnosti
SMŽ TV
Natječaji
Javni uvidi

21.11. - 22.12.2014.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš eksploatacije tehničko-građevnog kamena na budućem eksploatacijskom polju Gradusa

Sjednice

Otvorena 17. Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici [video]

Sisačko-moslavački dožupan Zdenko Vahovec otvorio je u petak, 10. listopada 2014. godine već daleko poznatu Kestenijadu u Hrvatskoj Kostajnici.
I ove godine Kestenijada se održava pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i traje od 10. -12. listopada.

Više...
 

Potpisan Ugovor o zajedničkom sufinanciranju obnove prometnica u Novskoj [video]

U petak, 10. listopada 2014. godine u Novskoj je potpisan Ugovor o zajedničkom sufinanciranju obnove prometnica u Novskoj između ravnatelja ŽUC-a g. Željka Marjanovića i gradonačelnika Grada Novske g. Vlade Klasana.

Više...
 

Dožupan Ivan Nekvapil posjetio OŠ Katarina Zrinska u Mečenčanima [video]

Sisačko-moslavački dožupan Ivan Nekvapil sa suradnicima posjetio je u petak, 10. listopada 2014. godine Osnovnu školu Katarina Zrinska u Mečenčanima. Poplavom u kolovozu ove godine nastala je velika materijalna šteta u kotlovnici škole.

Više...
 

Nova vozila Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije [video]

U četvrtak, 9. listopada 2014. godine sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil sa suradnicima posjetili su Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Posjet tvrtki Almos d.o.o. iz Kutine

Tvrtka Almos d.o.o. iz Kutine odličan je primjer dobre i uspješne suradnje sa Sisačko-moslavačkom županijom.

Više...
 

Uručena donacija od 11 elektronskih povećala [video]

Sisačko-moslavački dožupan Zdenko Vahovec, zajedno s gđom. Suzanom Stanojević, uručio je u četvrtak, 9. listopada 2014. godine vrijednu donaciju predsjedniku Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Sisak g. Danku Tomaniću. Radi se o donaciji 11 elektronskih povećala u vrijednosti od oko 7.500 kuna.
 

 

Više...
 

Dan neovisnosti [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u utorak, 7. listopada 2014. godine, dan prije Dana neovisnosti, predvodili izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije, koje je, zajedno s izaslanstvima, Udruge roditelja poginulih branitelja, udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, izaslanstvima oružanih snaga, policije, Grada Siska i političkih stranaka, položilo vijence kod Središnjeg križa na sisačkom groblju Viktorovac i zapalilo svijeće kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu dr. Franje Tuđmana u Sisku.

Više...
 

Čestitka dužnosnika Sisačko-moslavačke županije u povodu Dana neovisnosti

Sisačko-moslavački dožupan Zdenko Vahovec i predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo uputili su u povodu Dana neovisnosti čestitku svim građankama i građanima Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Odluka o proglašenju elementarne nepogode - poplava

Na temelju članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 33/01, 60/01, 129/05, 109/07, 125/08, 150/11, 144/12 i 19/13), članka 6. Zakona o zaštiti od elementarnih nepogoda (NN 73/97 i 174/04), članka 44. Statuta Sisačko-moslavačke županije ("Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije" broj 11/09, 5/10, 2/11 i 3/13), Zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije, 02. listopada 2014. godine, donio je

Više...
 

Peta sjednica Županijskog savjeta za europske integracije

Pod predsjedanjem Tatjane Puškarić, predsjednice Županijskog savjeta za europske integracije u ponedjeljak, 6. listopada 2014. godine, održana je 5. sjednica tog tijela Skupštine Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Stručnjaci na klizištu u Utolici [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil, te ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Marjanović, nazočili su konferenciji za novinstvo, koja je u ponedjeljak, 6. listopada 2014. godine, održana u uredu gradonačelnika Hrvatske Kostajnice Tomislava Paunovića.

Više...
 

Čestitka u prigodi Svjetskog dana učitelja

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori i ravnatelji,
Vaša plemenita misija učenja drugih, učenja mladih budućih ljudi, koji će vas zadržati u svojim životnim arhivima, kao neizbrisiv kotačić osobne povijesti, nadahnjuje i daje snagu i volju da se nastavi dalje.

Više...
 
Stranica 5 od 102

 hrvatski     english

Vrijeme

Magla

3°C

Sisak

Magla
Pon
Djelomicno oblacno
2°C / 7°C
Uto
Vecinom oblacno
1°C / 6°C
Sri
Djelomicno oblacno
1°C / 5°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas121
mod_vvisit_counterOvaj tjedan121
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14586
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09870041

Vaš IP: 54.83.82.191
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111
  • Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr 
  • Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>