Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

12.12.2014.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole - građenje građevine javne i društvene namjene, predškolska ustanova, Dječji vrtić Topusko

21.11. - 22.12.2014.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš eksploatacije tehničko-građevnog kamena na budućem eksploatacijskom polju Gradusa

SMŽ TV
Sjednice

Odluka o dodjeli stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije

Povjerenstvo za dodjelu studentskih stipendija na svojoj sjednici 14. studenoga 2014. godine donijelo je ODLUKU o dodjeli stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku god. 2014./15.         >> RANG LISTA

O datumu potpisivanja ugovora i uručivanja obavijestit ćemo nakandno. 
 

 

Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 17. studenoga 2014. godine, u velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku, potpisao ugovore o međusobnim pravima i obvezama u provođenju projekta „Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća Sisačko-moslavačke županije“, koji Sisačko-moslavačka županija provodi u partnerstvu s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Više...
 

Posebna odgojna skupina OŠ Novska

Zamjenik župana Marin Piletić odazvao se u ponedjeljak, 17. studenoga 2014. godine, pozivu na druženje u novootvorenoj posebnoj odgojnoj skupini Osnove škole Novska u Domu hrvatskih branitelja u Novskoj.

Više...
 

150 godina „Slavulja“

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević je u subotu, 15. studenoga 2014. godine, u velikoj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja nazočila obilježbi 150. obljetnice Hrvatskog pjevačkog društva „Slavulj“ Petrinja.

Više...
 

Sjećanje na žrtve iz Kostrića [audio]

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević u subotu, 15. studenoga 2014. godine, u selu Kostrići (Općina Majur) nazočila je komemorativnom skupu koji je organizirala Općina Majur.

Više...
 

Župan s kineziolozima

Župan Ivo Žinić jeu petak, 14. studenoga 2014. godine, u sisačkom hotelu „Panonija“ nazočio Svečanosti dodjele priznanja zaslužnim kineziolozima Republike Hrvatske, koju je organizirao Hrvatski kineziološki savez – Udruga kineziologa Sisak.

 

Pripreme za zimu

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u petak, 14. studenoga 2014. godine, stručnom skupu „Kako poboljšati sigurnost na cestama Sisačko-moslavačke županije za vrijeme zimskih uvjeta“, koji je, u Korablji Tišinić-izletištu u Taborištu, na području grada Petrinje, organizirala Županijska uprava za ceste SMŽ.

 

Hrvači, prvaci Hrvatske, na prijmu kod župana

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem, u petak 14. studenoga 2014. godine, u velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku, primio čelništvo i natjecatelje Hrvačkog kluba Petrinja, kako bi im čestitao na još jednom osvojenom naslovu prvaka Hrvatske.

Više...
 

Župan s braniteljima

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević, u petak 14. studenoga 2014. godine, u Galdovu, na području grada Siska, nazočio obilježavanju godišnjice otkrivanja spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima s područja Galdova.

Više...
 

Čitanje na glas

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Marin Piletić u četvrtak, 13. studenoga 2014. godine, nazočio je u Glazbenoj školi Frana Lhotke u Sisku svečanom otvorenju 2. nacionalnog natjecanja u čitanju naglas za učenike od 3. do 8. razreda osnovnih škola.

Više...
 

Partnerstvo za razvoj

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u četvrtak, 13. studenoga 2014. godine, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak, Završnom predstavljanju projektnih rezultata i aktivnosti u sklopu „Partnership for Progress – P4P/Partnerstvo za razvoj“.

Više...
 

Stipendije srednjoškolcima [foto]

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, u srijedu, 12. studenoga 2014. godine, uz nazočnost zamjenice Anite Sinjeri-Ibrišević, uručio je ugovore o stipendiranju učenicima srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 
Stranica 5 od 105

 hrvatski     english

Vrijeme

Lijepo

6°C

Sisak

Lijepo
Ned
Suncano
1°C / 9°C
Pon
Vecinom suncano
3°C / 10°C
Uto
Djelomicno oblacno
3°C / 12°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas100
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3793
mod_vvisit_counterOvaj mjesec13324
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09888065

Vaš IP: 54.145.183.126
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659
 • Službenica za informiranje
  Sanja Klarić Petek
  tel.: 044/550-218 / fax: 044/524-158
  mobitel: 099/311-5500 / e-mail: protokol-smz@smz.hr
 • dodatni podaci i obrasci >>

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>