Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

23.05.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Građenje 10(20) kV Kabelskog dalekovoda i 10(20)/04 STS Okloli 5-Česma (06.06.2016.)

23.05.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava željezničkog prometa - industrijski kolosijek za Poduzetničku zonu Novska Jug (07.06.2016.)

18.05.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole  - rekonstrukcija građevine stambene namjene u Popovači (A. Stepinca 10) (01.06.2016.)

12.05.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - SUSTAV ODVODNJE NASELJA BROČICE (24.05.2016.)

12.05.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izdavanje lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, energetskog sustava prijenosa električne energije 10(20) kV dalekovod i 10(20)/0,4 STS "Brestača 5 - Kurjakana" sa niskonaponskim izlazom (24.05.2016.)

28.04. - 27.05.2016.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš rudarskih objekata i eksploatacije nafte i plina na eksploatacijskim poljima Stružec, Mramor brdo, Voloder i Okoli (28.travnja - 27.svibnja 2016.)

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Poduzetnički krediti 2016. [foto]

Ugovore o partnerstvu na provedbi županijskog projekta „Poduzetnički krediti 2016.“ potpisao je s predstavnicima dvanaest jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

21. obljetnica VRA Bljesak [foto]

Središnjoj obilježbi 21. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Bljesak“, koja je u nedjelju, 1. svibnja 2016. godine, održana u Okučanima, nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima.

Više...
 

Čestitka vjernicima koji blagdan Uskrsa slave prema julijanskom kalendaru

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam najveći kršćanski blagdan - Uskrs, blagdan nade i spasenja. Uz uskrsnu svjetlost nastavimo zajedno širiti mir, toleranciju i vjeru u čovjeka.
"Hristos voskrese".

ŽUPAN
Ivo Žinić, dipl.ing.arh.
 

 

Čestitka u prigodi Međunarodnog praznika rada i blagdana Svetog Josipa Radnika

Vrijeme u kojem živimo traži razumijevanje, zajedništvo i dostojanstvo čovjeka – radnika. Imamo dovoljno snage i odlučnosti za otvaranje novih radnih mjesta i mogućnost zapošljavanja. Jedino rad jamči dostojanstven život.
U svoje osobno ime te u ime svih svojih suradnika čestitam Vam Međunarodni praznik rada i blagdan Svetog Josipa Radnika.

ŽUPAN
Ivo Žinić, dip.ing.arh.
 

 

Obljetnica Vojno-redarstvene akcije „Bljesak“ [foto]

Obilježbi VRA Bljesak, koja je u organizaciji Grada Siska održana u nedjelju. 1. svibnja 2016. godine, nazočile su predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Otvoren centar za sport, zabavu i rekreaciju u Nebojanu

U subotu, 30. travnja 2016. godine, u Nebojanu nadomak Petrinje svečano je otvoren Capriccia centar, centar za sport, zabavu i rekreaciju koji nudi različite sadržaje, između ostalog i paintball.
Otvorenju Centra nazočio je i župan sisačko-moslavački Ivo Žinić koji je svojim dolaskom dao podršku ovom projektu.

Više...
 

Obilježavanje vojno-redarstvene akcije „Bljesak“ u Novskoj

U Novskoj je danas (30.travnja 2016.) obilježena 21. obljetnica VRA "Bljesak". Svečanom obilježavanju nazočio je i zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Marin Piletić koji u novljanskom Gradskom parku kod spomenika hrvatskim braniteljima položio vijenac i zapalio svijeću.

Više...
 

Otvorena treća prodavaonica "Kupujmo lokalno" [foto]

U Novskoj je danas (29.travnja 2016.) otvorena treća prodavaonica iz lanca Sisačko-moslavačke županije "Kupujmo lokalno". Prodavaonicu je na Gradskoj tržnici otvorio zamjenik župana Marin Piletić uz prisustvo Maria Čelana, direktora SI-MO-RA-e i Tadeja Slapnika, savjetnika slovenskog premijera Miroslava Cerara.

Više...
 

42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija

U Domu Zadarske županije održana je 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.
Članovima Izvršnog odbora pridružio se i predstojnik Državnog ureda za upravljanje imovinom Tomislav Boban s kojim su razgovarali o upravljanju državnom imovinom u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Više...
 

Otvoreno 8. prvenstvo grada Siska u kuglanju u organizaciji HVIDR-a grada Siska

Zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri Ibrišević otvorila je danas i bacila prvu kuglu na 8. otvorenom prvenstvu grada Siska u kuglanju koje je organizirala HVIDR-a grada Siska.

Više...
 

Otvoren "16. Croatia Trophy" [foto]

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić otvorio je danas (28. travnja 2016.) u Topuskom off road natjecanje 16. Croatia Trophy. Ovo iznimno zanimljivo i atraktivno natjecanje u kojem sudjeluje 55 ekipa iz 17 zemalja po deveti puta zaredom se odvija u Topuskom i na taj način promiče turističku ponudu kako Topuskog tako i cijele Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Župan na Skupštini Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata SMŽ

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić nazočio je danas (28.travnja 2016.) Skupštini Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata SMŽ.

Više...
 
Stranica 5 od 167
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas90
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2874
mod_vvisit_counterOvaj mjesec21612
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091255602

Vaš IP: 54.198.208.159
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

Bioplinski kalkulator

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>