Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

28.04. - 27.05.2016.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš rudarskih objekata i eksploatacije nafte i plina na eksploatacijskim poljima Stružec, Mramor brdo, Voloder i Okoli (28.travnja - 27.svibnja 2016.)

Javni poziv za uvid u spis predmeta - građenje građevine javne i društvene namjene, vjerska ustanova - Srpska pravoslavna crkva (29.04.2016.)

13.04.2016. 

Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

11.04.2016.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - Građenje građevine javne i društvene namjene - pristaništa tijela državne uprave za potrebe priveza patrolnih čamaca na rijeci Savi - lokacija Jasenovac, 3. skupine

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Veliko ratno iskustvo i prijateljstvo časnika iz Domovinskog rata

Na redovitoj godišnjoj skupštini Hrvatskog časničkog zbora iz Novske, Jasenovca i Lipovljana, koja je u subotu, 2. travnja 2016. godine, održana u Domu hrvatskih branitelja u Novskoj, uz izviješća o radu u proteklom razdoblju, Nikola Vidaković, predsjednik, između ostaloga naglasio je da hrvatske časnike krasi ratno iskustvo i ljubav prema Hrvatskoj.

Više...
 

Osnovci iz Popovače u posjetu Županiji [foto]

Četrdesetak učenika trećeg razreda OŠ Popovača, koji su u petak, 1. travnja 2016. godine, u sklopu svog obrazovnog programa, zajedno sa svojim učiteljicama, posjetili Sisak u Velikom kabinetu sjedišta SMŽ primio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Župan s „Banicama“ [foto]

16. izborno-izvještajnoj skupštini Udruge mažoretkinja „Glinske Banice“ koja je u četvrtak, 31. ožujka 2016. godine, održana u prostoru Osnovne škole Glina nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Predstavljen projekt „Centar za ljevarstvo – SIMET“

U prostoru Metalurškog fakulteta u Sisku, na konferenciji za novinare, u kojoj je sudjelovao i župan Ivo Žinić, predstavljen je četvrtak, 31. ožujka 2016. godine, projekt „Centar za ljevarstvo – SIMET“.

Više...
 

Zamjenica župana s njemačkim poljoprivrednicima

Skupinu od pedesetak njemačkih poljoprivrednika, koja boravi na studijskom putovanju u Hrvatskoj pozdravila je u četvrtak, 31. ožujka 2016. godine, na imanju Miška Šklempe u Donjoj Gračenici pokraj Popovače, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Ugovor o doniranju sredstava za razminiranje

U srijedu 30. ožujka 2016. godine u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije, u nazočnosti župana Ive Žinića, njegove zamjenice Anite Sinjeri-Ibrišević i predstavnika Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj potpisan je Ugovor o doniranju sredstava za razminiranje minski sumnjivog područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Eko radar [audio]

U emisiji „Eko radar“ Hrvatskog radija, urednice Silve Celebrini, koja je u srijedu, 23. ožujka 2016. godine, emitirana na Prvom programu Hrvatskog radija sudjelovao je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Župan na obilježbi Svjetskog dana borbe protiv tuberkuloze

Svjetski dan borbe protiv tuberkuloze obilježen je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije i Hrvatskog liječničkog zbora Podružnice Sisak u četvrtak, 24. ožujka 2016. godine, u sisačkom hotelu „Panonija“.

Više...
 

Župan s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore

S predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Lukom Burilovićem župan Ivo Žinić susreo se u Kutini, tijekom njegova boravka u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Više...
 

Radni posjet Glini [foto]

U srijedu, 23. ožujka 2016. godine, župan Ivo Žinić je sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem te suradnicima posjetio Glinu. Radni je obilazak počeo iscrpnim sastankom u zgradi Gradske uprave, gdje su domaćini županu i suradnicima bili glinski gradonačelnik Stjepan Kostanjević i njegova zamjenica Sanja Štingl Vlašić.

Više...
 

Tradicionalni ručak

Tradicionalnom Uskrsnom ručku s korisnicima Pučke kuhinje Caritasa Sisačke biskupije, u srijedu, 23. ožujka 2016. godine, u prostoru Pučke kuhinje u Sisku, nazočila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Za Svjetski dan voda pitka voda za Krznareviće [foto]

Svjetski dan voda župan Ivo Žinić je odlučio obilježiti na djelatan način, izvan ureda i svečanih dvorana, pomoći obitelji iz Velike Soline upravo u rješavanju problema vode.
Uz ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dr. Inoslava Brkića i zamjenicu glinskog gradonačelnika dr. Sanju Štingl Vlašić, župan je došao kod obitelji Ive Krznarevića, koji i danas, u 21. stoljeću pitku vodu za svoje potrebe dovoze kolicima s petstotinjak metara udaljenog izvora.

Više...
 
Stranica 5 od 162
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterOvaj tjedan554
mod_vvisit_counterOvaj mjesec554
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091234544

Vaš IP: 54.91.126.184
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

Bioplinski kalkulator

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>