Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Aktualno

Aktivnosti dužnosnika
SMŽ TV
Natječaji
Sjednice

Puna potpora Županije novoj udruzi branitelja [video]

Zamjenik županice Zdenko Vahovec je u četvrtak, 24. srpnja 2014. godine, u Glini nazočio svečanom obilježavanju početka rada Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je natječaj «Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj» za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. - 2013.

Više...
 

Obilježen Dan općine Donji Kukuruzari [foto] [video]

U prigodi obilježavanja Dana općine Donji Kukuruzari u ponedjeljak, 21. srpnja 2014. godine zamjenik sisačko-moslavačke županice Zdenko Vahovec nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Donji Kukuruzari. 

Više...
 

Žetva raži na OPG "Kardaš" u Maloj Gorici [foto] [video]

Zamjenik sisačko-moslavačke županice Ivan Nekvapil u subotu, 19. srpnja 2014.g. simbolično je otvorio prikaz tradicionalne ručne žetve raži na Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu „Karadaš“ u Maloj Gorici, vlasnika Marijane i Paje Kardaš.

Više...
   

Prijamni centar Repušnica-moslavačka vrata u Park prirode Lonjsko polje

Zamjenik sisačko-moslavačke županice Zdenko Vahovec sa suradnicima nazočio je u četvrtak, 17. srpnja 2014. godine svečanom otvorenju EU projekta "Prijamni centar Repušnica-moslavačka vrata u Park prirode Lonjsko polje".

Više...
 

Upoznavanje s programom „Lipovljanskih susreta 2014.“

U četvrtak, 17. srpnja 2014.godine u prostoru Općinske vijećnice Lipovljana održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program Lipovljanskih susreta koji će se ove godine održati od 22. do 24. kolovoza.

Više...
 

Sjećanje na poginule i nestale hrvatske branitelje u Prnjavoru Čuntićkom

Članovi Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Željko Kardaš i Šaban Kadrić i potpredsjednica Županijske skupštine Sabina Ferderber nazočili su u četvrtak, 17. srpnja 2014. godine u Prnjavoru Čuntićkom svečanosti otkrivanja spomen ploče za poginulog pripadnika Specijalne jedinice policije "OSA" Đuru Lovrekovića koji je 17. srpnja 1991. godine bio zarobljen i odveden na Šamaricu.

Više...
 

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

Zakonom o financiranju javnih potreba u kulturi ( NN, 47/90.,27/1993. i 38/09.) određeno je da Županija, kao i gradovi i općine, donosi godišnji Program javnih potreba u kulturi te za njegovo provođenje osigurava sredstva iz Proračuna.

Više...
 

Otvoren 9. sajam zadrugarstva, obrta i turizma u Sunji [video]

Pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i u organizaciji Turističke udruge Sunja u subotu, 12. srpnja 2014. godine otvoren je 9. sajam zadrugarstva, obrta i turizma koji se održava u parku ispred općinske zgrade u Sunji. 

Više...
 

"Optimista sam, jer Županija ima veliki potencijal u ljudima koji znaju, hoće i željni su rada" [video]

Zamjenik sisačko-moslavačke županice g. Zdenko Vahovec i pročelnik Upravnog odjela za obrt, malo i srednje poduzetništvo i turizam g. Marijan Belošević sudjelovali su u radu 8. sjednice Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak koja se je održala 11. srpnja 2014. godine u prostoru Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Sisak.

Više...
 

Sisačko-moslavačka županija nastavlja pomagati obrtnicima [video]

„Tradicija obrtništva na području Sisačko-moslavačke županije duga je 144 godine, što je dokaz ne samo duboke ukorijenjenosti malog poduzetništva na ovim prostorima, već i njihove prilagodljivosti i opstojnosti djelovanja i u složenim gospodarskim uvjetima kakvi su i ovi današnji s obzirom na još uvijek prisutnu već šestogodišnju gospodarsku krizu s kojom se suočavaju i ovdašnji poduzetnici.

Više...
 
Stranica 5 od 94

 hrvatski     english

Vrijeme

Magla

13°C

Sisak

Magla
Sri
Djelomicno oblacno
11°C / 22°C
Cet
Vecinom suncano
12°C / 22°C
Pet
Vecinom suncano
14°C / 25°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas30
mod_vvisit_counterOvaj tjedan899
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8492
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09826892

Vaš IP: 54.166.173.147
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111
  • Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr 
  • Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

Zdenko Vahovec
zamjenik župana

Ivan Nekvapil
zamjenik župana

Bogdan Rkman
zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8 i 9, Firefoxa 17, Chrome 23 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>