Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

19.09.2016.

IZVJEŠĆE S PREDSTAVLJANJA (JAVNE RASPRAVE I UVIDA) Rudarsko - geološke studije Sisačko – moslavačke županije

ZAKLJUČAK o prihvaćanju izvješća s javnog predstavljana Rudarsko-geološke studije

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Susreti na rijeci Lonji [foto]

U nedjelju, 28. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić otvorio je „Susrete na rijeci Lonji“, kulturno-sportsku manifestaciju, koju na lokalitetu Prevalovo u Osekovu, na području Grada Popovače organizira Turistička zajednica grada Popovače.

Više...
 

Angelski susreti u Viduševcu [foto] [audio]

Angelski susreti u Viduševcu i tradicionalna Smotra izvornog folklora održani su u Gornjem Viduševcu u nedjelju, 28. kolovoza 2016. godine.
Svečano ih je otvorio župan Ivo Žinić.

Više...
 

Lipovljanski susreti 2016. [foto]

Tijekom vikenda od 26. do 28. kolovoza održana je najznačajnija manifestacija nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj, Lipovljanski susreti.

Više...
 

Letovanić, selo pokraj Kupe [foto]

Kulturno-turistička manifestacija „Letovanić, selo pokraj Kupe“ održana je u subotu i nedjelju, 27. i 28. kolovoza 2016. godine, u Letovaniću, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, županijske Turističke zajednice, Općine Lekenik i zajednice športskih udruga i klubova Općine Lekenik.

Više...
 

Kup Posavine

333. tradicionalno međunarodno vatrogasno natjecanje „Kup Posavine“ otvorio je u subotu, 27. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić.
Ovo međunarodno natjecanje vatrogasaca, koje je ujedno i jedno od natjecanja koje se boduje za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Općine Martinska Ves, organiziralo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Desno Trebarjevo.

Više...
 

Državno natjecanje u oranju

U Velikoj Gorici je, na polju Poslovne zone Meridijan 16, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, u subotu, 27. kolovoza 2016. godine, održano državno natjecanje u oranju.

Više...
 

Vrijedan projekt Udruge branitelja liječenih od PTSP-a

Prostor udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije u Glini posjetio je u četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić.

Više...
 

Sufinanciranje modernizacije cesta na području Gline i Topuskoga [foto]

U nazočnosti župana Ive Žinića, gradonačelnik Gline Stjepan Kostanjević i načelnik Općine Topusko Vlado Muža, potpisali su u četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine, u glinskoj Gradskoj vijećnici sporazum o sufinanciranju radova izvanrednog održavanja ( asfaltiranje makadamskog kolnika ) županijskih i lokalnih cesta na području Gline i Topuskog.

Više...
 

Bartolovo u Hrastovici [foto] [audio]

Blagdan nebeskog zaštitnika sela, Svetog Bartola, obilježen je u Hrastovici, mjestu na području Grada Petrinje, u srijedu, 24. kolovoza 2016. godine.

Više...
 

Izbor Vinske kraljice Sisačko-moslavačke županije za 2016./2017.godinu - poziv na prijavu

Vinska kraljica može biti djevojka između 18 i 28 godina, hrvatska državljanka, koja je na dan nominacije neudata. Vinska kraljica i Prva pratilja, koja u slučaju spriječenosti zamjenjuje Vinsku kraljicu, biraju se na vrijeme od godinu dana, računajući od dana proglašenja odnosno krunidbe.

Više...
 

25. godišnjica akcije „Brđani“ [foto]

Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ organizirale je u ponedjeljak, 22. kolovoza 2016. godine, obilježbu 25. godišnjice akcije „Brđani“ i 25. obljetnice sudjelovanja „Gromova“ u obrani Sunje u Domovinskom ratu.

Više...
 

Sjećanje na legendarnog zapovjednika [foto]

U organizaciji športske udruge „Stjepan Grgac“ održana je u subotu, 20. kolovoza 2016. godine, manifestacija sjećanja na poginulog hrvatskog branitelja, zapovjednika 57. brigade Hrvatske vojske „Marijan Celjak“, Stjepana Grgca – Grgu. Izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije predvodila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 
Stranica 5 od 185

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>