Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Aktualno

Aktivnosti
SMŽ TV
Natječaji
Javni uvidi

30.10. - 13.11.2014.

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sunja

27.10.2014.

Uvid u glavni projekt - Izgradnja 10(20) kV kabelskog dalekovoda, JKTS 10(20)/04 kV CIGLENICA POPOVAČKA 4-INA

Sjednice

Subvencija prijevoza za studente Sisačko-moslavačke županije

Subvencija prijevoza za studente Sisačko-moslavačke županije za korištenje subvencije u prijevozu željeznicom od kolodvora ili stajališta (Banova Jaruga, Blinjski Kut, Brđani Krajiški, Graboštani, Greda, Hrastovac, Hrvatska Dubica, Hrvatska Kostajnica, Ilova, Jasenovac, Kutina, Lekenik, Lipovljani, Ludina, Majur, Međurić, Moslavačka Gračenica, Novska, Papići, Pešćenica, Popovača, Rajić, Repušnica, Sisak, Sisak Caprag, Stara Subocka, Stupno, Sunja, Šaš, Višnjica, Volinja, Voloder i Živaja) do Zagreba za studente s područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

120 godina DVD Ilova [video]

Sisačko-moslavački dožupan Zdenko Vahovec je u subotu, 20. rujna 2014. godine, u Ilovi, u prostoru Društvenog doma Ilova, nazočio svečanoj sjednici u povodu 120. godina rada i postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ilova.

Više...
 

Una 95 [video]

Predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo i dožupan Ivan Nekvapil sudjelovali su u subotu, 20. rujna 2014. godine, u obilježbi obljetnice akcije „Una 95“, koju tradicionalno organizira Udruga ratnih veteran 2, gardijske brigade Gromovi.

Više...
 

Pokloni za školu u Dvoru

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš posjetila je u četvrtak, 18. rujna 2014. godine, Osnovnu školu Dvor i uručila ravnateljici darove za svu školsku djecu ove škole u koju dvije trećine učenika putuju iz okolnih naselja.

Više...
 

Nastavlja se obustavljeni prijevoz srednjoškolaca uz izmjenu polaska u jutarnjem terminu

Od 18.rujna.2014.god. (četvrtak) nastavlja se prijevoz srednjoškolaca koji je bio obustavljen 16. i 17. rujna zbog zatvaranja državne prometnice kroz Brezovicu. Prijevoz srednjoškolaca obavljat će se dužim alternativnim pravcem preko Martinske Vesi prema Sisku.

Više...
 

Situacija ozbiljna, ali definitivno pod kontrolom [video]

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić i generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić, nazočili su u utorak, 16. rujna 2014. godine, sjednici Stožera za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije, zajedno sa sisačko-moslavačkim dožupanima Zdenkom Vahovcem i Ivanom Nekvapilom, te gradonačelnicima i načelnicima općina uz Kupu, Savu i Unu, područja ugroženih visokim vodostajem rijeka.

Više...
 

Premijer u Žažini [video]

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović svoj je obilazak poplavom ugroženih područja u utorak, 16. rujna 2014. godine, završio u Sisačko-moslavačkoj županiji, točnije u Žažini. Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil pratili su premijera u obilasku jedne od najžešće branjenih i obranjenih točaka borbe protiv poplave u Pokuplju.

Više...
 

Središnja manifestacija Dana sjećanja u Petrinji [video]

Zamjenici župana Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil, te predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo sudjelovali su u utorak, 16. rujna 2014. godine, u Petrinji u središnjoj manifestaciji Dana sjećanja 1991. – 2014.

Više...
 

Ministrica Mrak-Taritaš na poplavom ugroženom području [video]

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš je u ponedjeljak, 15. rujna 2014. godine, nazočila sjednici županijskog Stožera za zaštitu i spašavanje, a nakon toga, u pratnji sisačko-moslavačkih dožupana Zdenka Vahovca i Ivana Nekvapila, obišla Letovanić

Više...
 

Vječno sjećanje na Zrin [video]

Ispred sisačke katedrale, u nedjelju 14. rujna 2014. godine, održano je Hodočašće za Zrin. Naime, zbog izlivenim vodama otežanog prometovanja prema Zrinu, organizator Hodočašća u Zrin odlučio ovaj skup sjećanja održati u Sisku.

Više...
 

Predsjednik Josipović u Žažini [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u subotu, 13. rujna 2014. godine, u Žažini , na području Općine Lekenik, zajedno s mještanima koji brane svoje domove od nabujale vode i vojnicima i svim službama koje im u tome pomažu, dočekali predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića, koji je, nakon Karlovca, obišao i ovu točku obrane od poplave.

Više...
 

Prvi Rally Moslavina [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u petak, 12. rujna 2014. godine, na kutinskom Trgu kralja Tomislava nazočili svečanosti otvaranja i ceremonijalnog starta automobilskog natjecanja, prvog Rallya Moslavina.

Više...
 
Stranica 5 od 99

 hrvatski     english

Zamjenik župana

Vrijeme

Oblacno

6°C

Sisak

Oblacno
Ned
Djelomicno oblacno
4°C / 13°C
Pon
Suncano
1°C / 13°C
Uto
Suncano
1°C / 12°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas27
mod_vvisit_counterOvaj tjedan27
mod_vvisit_counterOvaj mjesec15124
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09850487

Vaš IP: 54.167.185.110
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111
  • Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr 
  • Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

Zdenko Vahovec
zamjenik župana

Ivan Nekvapil
zamjenik župana

Bogdan Rkman
zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8 i 9, Firefoxa 17, Chrome 23 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>