Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

16.11.2016.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

03.11.2016.

ODLUKA o stavljanju na ponovnu javnu raspravu Strateške studije o utjecaju na okoliš II. izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

Posebna obavijest o ponovnoj javnoj raspravi o Izmijenjenom prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije i Strateškoj studiji II. Izmjena i dopuna PPSMŽ

PONOVNA JAVNA RASPRAVA O IZMIJENJENOM PRIJEDLOGU II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

ZAKLJUČAK O UTVRĐIVANJU IZMIJENJENOG PRIJEDLOGA II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

POZIV NA PONOVNU JAVNU RASPRAVU STRATEŠKE STUDIJE UTJECAJA NA OKOLIŠ I PRIJEDLOGA II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

STRATEŠKA STUDIJA UTJECAJA NA OKOLIŠ - II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE (preuzmite ovdje)

Poveznica na web stranicu Zavoda za prostorno uređenje Sisačko-moslavačke županije

07.10.2016.

Rudarsko - geološka studija Sisačko – moslavačke županije

04.10.2016.

ODLUKA o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

ODLUKA o pokretanju postupka izrade  Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020. – Strateški okvir: Vizija – Ciljevi – Prioriteti - Mjere

Informacija o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017-2020.

19.09.2016.

IZVJEŠĆE S PREDSTAVLJANJA (JAVNE RASPRAVE I UVIDA) Rudarsko - geološke studije Sisačko – moslavačke županije

ZAKLJUČAK o prihvaćanju izvješća s javnog predstavljana Rudarsko-geološke studije

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

11. međunarodni voćarski sajam

U organizaciji Općine Donji Kraljevec i Centra dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu, u Međimurskoj županiji, u petak, 4. studenoga 2016. godine, svečano je otvoren jedanaesti Međunarodni voćarski sajam i prvo Međunarodno ocjenjivanje voćnih vina.

Više...
 

Odluka o sufinanciranju troškova smještaja i prehrane u učeničkim domovima

Povjerenstvo za sufinanciranje smještaja i prehrane u učeničkim domovima donijelo je rang listu učenika koji su od 1.10.2016.-30.06.2017. godine ostvarili pravo na sufinanciranje troškova smještaja i prehrane u učeničkim domovima.“
Sisačko-moslavačka županija dostavit će učeničkim domovima Odluku sa rang listom učenika, koji su ostvarili pravo na sufinanciranje.

 

Dan hrvatskih branitelja grada Kutine

Dan hrvatskih branitelja grada Kutine obilježen je u petak, 4. studenoga 2016. godine. Zamjenik župana Marin Piletić nazočio je ovoj obilježbi i u ime Sisačko-moslavačke županije položio vijenac kod Križa s krunicom na groblju u Kutini za sve poginule i preminule hrvatske branitelje.

Više...
 

Reciklažno dvorište u Lipovljanima

Ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović je u petak, 4. studenoga 2016. godine, rezanjem vrpce simbolički otvorio Reciklažno dvorište u Lipovljanima.
Time su Lipovljani postali prvom općinom na području Sisačko-moslavačke županije koja ima ovakvo dvorište.

Više...
 

Tribina u Središnjoj knjižnici za Bošnjake

U Središnjoj knjižnici za Bošnjake, u prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak održana je u srijedu, 2. studenoga 2016. godine, tribina „Nacionalne manjine u RH – gdje smo danas?“.

Više...
 

Sjećanje na poginule branitelje i civile

U spomen na sve stradale hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata i ove je godine upriličena svečanost polaganja vijenaca kod Središnjeg križa na sisačkom Gradskom groblju Viktorovac.

Više...
 

Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih u Sisku

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić obratila se u nedjelju, 30. listopada 2016. godine, sudionicima „Regionalnog zasjedanja Europskog parlamenta mladih Hrvatske u Sisku - SISCIA 2016“, koje je održano u sisačkoj Gradskoj vijećnici.

Više...
 

Smotra tamburaških sastava Sisačko-moslavačke županije

U Društvenom domu u Budaševu (Grad Sisak) održana je u subotu, 29. listopada 2016. godine, 22. po redu Smotra tamburaških sastava Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Komemoracija hrvatskim braniteljima na lokaciji „Trokut“ – Novska

U organizaciji Grada Novske na lokaciji Trokut-Novska održana je u subotu, 29. listopada 2016. godine, Komemoracija poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata 1991.-1995. godine na Zapadnoslavonskom bojištu.

Više...
 

Banovina i 102. brigada HV - Novi Zagreb u Domovinskom ratu

Klub VDR 102. br. HV – Novi Zagreb organizira terensku nastavu za učenike – maturante srednjih škola Novog Zagreba u sklopu svog projekta “Banovina i 102. br. HV – Novi Zagreb u Domovinskom ratu.

Više...
 

Pomoćnici u nastavi

Zamjenik župana Marin Piletić je u četvrtak, 27. listopada 2016. godine, na konferenciji za novinare održanoj u sjedištu Sisačko-moslavačke županije, zajedno sa stručnim suradnicima predstavio projekt „Zajedno do inkluzivnog obrazovanja“ i sudjelovanje Županije u njemu.

Više...
 

Uvjeti korištenja zajedničkog pašnjaka u Lonjskom polju

Na poziv Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje u prostoru Općine Jasenovac održan je u četvrtak, 27. listopada 2016. godine, sastanak koji je okupio predstavnike sela Mlaka, korisnika zajedničkog pašnjaka Poganovo polje, Općine Jasenovac, Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje i Sisačko-moslavačke županije. U ime Županije sastanku je nazočila zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 
Stranica 5 od 194
 
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas125
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3969
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8223
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091429097

Vaš IP: 54.161.168.21
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>