Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

31.08.2015. u 10 sati

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvolezagradnju vinske ceste Veliko Brdo, Popovača

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

 

 

SMŽ TV
Sjednice

Dan Općine Donji Kukuruzari [foto]

Trodnevni program obilježavanja Dana Općine Donji Kukuruzari, koji je počeo u subotu, 18. srpnja, završen je u ponedjeljak, 20. srpnja 2015. godine, Svečanom sjednicom Općinskog vijeća koja je održana u prostoru Osnovne škole Katarina Zrinska Mečenčani.

Više...
 

Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

Svečanom potpisivanju ugovora u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ koje je, u ponedjeljak, 20. srpnja 2015. godine, u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava, biti održano u prostorijama Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Smotra folklora uz Dan općine

Drugi dan programa obilježbe Dana Općine Donji Kukuruzari, nedjelja, 19. srpnja 2015. godine, bila je rezervirana za folklor i glazbu.

Više...
 

14. sisački Bajramski koncert [foto]

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u nedjelju, 19. srpnja 2015. godine,14. sisačkom Bajramskom koncertu koji je, pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske, organizirala Bošnjačka nacionalna zajednice Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Najavljeni Lipovljanski susreti 2015.

Šesti po redu, otkako je manifestacija obnovljena, Lipovljanski susreti, središnja manifestacija nacionalnih manjina Republike Hrvatske, najavljeni su na konferenciji za novinare održanoj u petak, 17. srpnja 2015. godine, u Vijećnici Općine Lipovljani.

Više...
 

Dan Zagrebačke županije

Župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić nazočili su u petak, 17. srpnja 2015. godine, Svečanoj sjednici Županijske skupštine Zagrebačke županije, koja je u povodu obilježavanja Dana Zagrebačke županije održana u hotelu „International“.

Više...
 

Novska – Centar za majku i dijete

U Domu zdravlja Kutina – Ispostavi Novska traju završni radovi na uređenju novog Centra za majku i dijete u prostoru u kojem je bilo Savjetovalište. Vrijednost građevinskih radova je 100 000 kuna, koje je iz vlastitih sredstava izdvojio Dom zdravlja Kutina. Sisačko-moslavačka županija je iz Proračuna izdvojila 52 000 kuna za nabavu novog namještaja i opreme za rad Centra.

Više...
 

Čestitka u prigodi Ramazanskog Bajrama

U prigodi obilježavanja Ramazanskog Bajrama sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je čestitku svim islamskim vjernicima Sisačko-moslavačke županije:

Više...
 

Antika u CNC izvedbi

Ravnatelj tehničke škole Sisak Davor Malović i Mario Kus, predavač na školi i voditelj projekta CNC&IT, u četvrtak, 16. srpnja 2015. godine, pokazali su županu Ivi Žiniću i njegovoj zamjenici Aniti Sinjeri-Ibrišević replike rimske uljne svjetiljke izrađene u sklopu projekta CNC&IT, koji znači razvoj novih proizvoda proizvedenih na CNC strojevima, njegovo praćenje putem web stranice i projektiranje multimedijskih nastavnih materijala.

Više...
 

Bespovratne potpore turističkim subjektima [foto]

Sukladno svom opredjeljenju prema kojem je turizam jedan od strateških gospodarskih grana, Sisačko-moslavačka županija je provela projekt "Unapređenje turističke ponude Sisačko-moslavačke županije" za 2015.god.

Više...
 

Odgovor župana Žinića i zamjenika Piletića

Na ad hoc sazvanom obraćanju javnosti, u stanci sjednice Županijske skupštine u srijedu, 15. srpnja 2015. godine, u ime kluba zastupnika HSP-a, SDA i UDU-a, Pejo Trgovčević i Željko Soldo iznijeli su tvrdnje o djelovanju županijske razvojne agencije SI-MO-RA-e i radu županijske izvršne vlasti na koje su, na također izvanrednoj konferenciji za novinare odgovorili župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Aktualni sat Županijske skupštine [foto]

Aktualni sat 12. sjednice Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije trajao je u srijedu, 15. srpnja 2015. godine, pod predsjedanjem Ivanke Roksandić točno 60 minuta.
Svoja su pitanja u ovom terminu uspjela postaviti petorica vijećnika.

Više...
 
Stranica 5 od 132

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lijepo

26°C

Sisak

Lijepo
Cet
Vecinom suncano
15°C / 28°C
Pet
Pljuskovi
15°C / 26°C
Sub
Thunderstorms
12°C / 19°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>