Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Stipendije

Natječaj za dodjelu 45 stipendija redovitim učenicima četverogodišnjih programa obrazovanja srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije

Subvencija prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Gradonačelnica Le Touveta u SMŽ [foto]

Gradonačelnicu francuskog grada Le Touveta, Laurence Thery, koja sa skupinom učenika iz tog grada boravi u trodnevnom posjetu našoj županiji primili su u srijedu, 21. listopada 2015. godine, u Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Ruski veleposlanik u SMŽ [foto]

U utorak, 20. listopada 2015. godine, na poziv župana Ive Žinića, u Sisak je, u radni posjet došao veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj, nj. e. Anvar Sarvarovič Azimov.
Župan je sa suradnicima primio ruskog veleposlanika u sjedištu Sisačko-moslavačke županije u Sisku, gdje je za goste osobno vodio prezentaciju potencijala naše županije.

Više...
 

Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije [foto]

U nedjelju, 18. listopada 2015. godine deveti je puta za redom obilježen Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije

U prigodi Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, 18. listopada, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima uputio je braniteljima Sisačko-moslavačke županije čestitku:

Više...
 

Sjećanje na žrtve iz Velike Soline [foto]

Zavičajni klub Velika Solina organizirao je i ove godine, kod društvenog doma u Velikoj Soliniobilježbusjećanja na branitelje i civile ovog mjesta poginuleu agresiji na Republiku Hrvatsku.

Više...
 

Dan grada Novske

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u gradskom parku i Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Grada Novske u gradskom kinu obilježen je u subotu, 17. listopada 2015. godine, blagdan svetog Luke, Dan grada Novske.

Više...
 

Stanje pripravnosti, ozbiljno i odgovorno u zaštitu ljudi i imovine [foto]

Načelnik Stožera za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije, zamjenik župana Marin Piletić, sazvao je u petak, 16. listopada 2014. godine, sjednicu Stožera, koja je održana u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku.

Više...
 

Svjetski dan hrane i Svjetski dan kruha

Obilježavanju Svjetskog dana kruha i Svjetskog dana hrane, koja je u Zavodu za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije u Sisku održana u petak, 16. listopada 2015. godine, nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Župan i suradnici u Hrvatskoj Dubici [foto]

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem, te ravnateljem Županijske uprave za ceste Stipom Šapinom u četvrtak, 15. listopada 2015. godine, posjetio područje Općine Hrvatska Dubica.

Više...
 

Nek' se srca otvore [foto]

Medžlis islamske zajednice Sisak organizirao je u srijedu, 14. listopada 2015. godine, Svečanu akademiju u povodu nove, 1437. hidžretske godine pod nazivom „Nek' se srca otvore“. Svečanosti, koja je održan u Domu kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku nazočili su i župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Dani glazbe Miroslava Miletića

Dani glazbe Miroslava Miletića otvoreni su u srijedu, 14. listopada 2015. godine, u koncertnoj dvorani Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. Ovo jubilarno, petnaesto izdanje „svojih“ dana, pratio je iz publike i sam maestro Miroslav Miletić, ugledni hrvatski skladatelj koji je ove godine proslavio 90. rođendan.

Više...
 

60 godina djelovanja udruge slijepih grada Kutine

Prigodnoj svečanosti, koja je u srijedu, 14. listopada 2015. godine, održana u Hotelu Kutina u povodu šezdesete obljetnice Udruge slijepih grada Kutine i Međunarodnog dana Bijelog štapa, nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 
Stranica 5 od 143

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Djelomicno oblacno

3°C

Sisak

Djelomicno oblacno
Pet
Djelomicno oblacno
1°C / 5°C
Sub
Djelomicno oblacno
1°C / 6°C
Ned
Vecinom suncano
1°C / 9°C

Bioplinski kalkulator
LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>