Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

26.06.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - građenje građevine infrastrukturne namjene, energetskog sustava prijenosa električne energije

13.06.2017.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove Europske unije uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

08.06.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava - vodovod Malička

07.06.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa - cesta do groblja u Volinji

01.06.2017.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Čestitka u povodu blagdana Svetog Kvirina biskupa

U povodu blagdana Svetog Kvirina biskupa sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je, u ime svih suradnika, svim vjernicima Sisačke biskupije čestitku sljedećeg sadržaja:

Više...
 

Utrka „Heroji ne umiru“ u Popovači

Župan Ivo Žinić je u subotu, 3. lipnja 2017. godine, kao izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović nazočio 2. memorijalnoj utrci grada Popovače-Gornje Gračenice.

Više...
 

Predstavljen program obilježbe 800 godina Lekenika

Župan Ivo Žinić je u petak, 2. lipnja 2017. godine, na igralištu NK Lekenik nazočio konferenciji za novinstvo na kojoj je predstavljena serija događanja vezanih uz obilježbu 800 godina od prvog pisanog spomena Lekenika.

Više...
 

Župan posjetio OŠ Mladost Lekenik

Osnovnu školu „Mladost“ Lekenik posjetio je u petak, 2. lipnja 2017. godine, župan Ivo Žinić. U društvu načelnika Općine Lekenik Ivice Perovića i ravnatelja Igora Rožića župan je posebnu pozornost posvetio školskoj kuhinji, koju treba osuvremeniti i popuniti opremom kakao bi uvjeti prehrane učenika ove škole bili uvelike poboljšani.

Više...
 

33 milijuna kuna za energetsku obnovu škola u SMŽ

Župan Ivo Žinić je u petak, 2. lipnja 2017. godine, u prostoru Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA održao konferenciju za medije.
Tema konferencije bili su rezultati postupka dodjele bespovratnih sredstava u sklopu Poziva “Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja” Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Više...
 

Ministrica regionalnog razvoja u Sisku

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 1. lipnja 2017. godine, pred zgradom bivše domobranske vojarne u Lađarskoj ulici u Sisku, pozdravio ministricu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijelu Žalac, s kojom je razgovarao o planovima za realizaciju programa veleučilišta u Sisku, kao i ostalim razvojnim projektima za Sisačko-moslavačku županiju.

Više...
 

4 godine Doma za psihički bolesne odrasle osobe Petrinja

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 1. lipnja 2017. godine, nazočio svečanosti obilježavanja 4. godišnjice Doma za psihički bolesne odrasle osobe Petrinja. U prigodnom programu sudjelovali su korisnici Doma i učenici 1. osnovne škole Petrinja.

Više...
 

Potpore po projektu Unaprjeđenje turističke ponude SMŽ

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 31. svibnja 2017. godine, u turističkom objektu "Repušnička klet" potpisao ugovore o dodjeli bespovratnih potpora po projektu „Unaprjeđenje turističke ponude Sisačko-moslavačke županije u 2017.godini“ s turističkim subjektima s područja Županije.

Više...
 

Dan bijelih traka u Sisku

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić u srijedu, 31. svibnja 2017. godine, sudjelovala je u obilježbi „Dana bijelih traka“.
U organizaciji Vijeća bošnjačke nacionalne manjine grada Siska ovo sjećanje na progon nesrpskog stanovništva u Prijedoru 1992. godine obilježeno je mimohodom ulicama grada Siska.

Više...
 

Župan s novim gradonačelnikom Hrvatske Kostajnice

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 31. svibnja 2017. godine, došao u prvi službeni posjet novoizabranom gradonačelniku Hrvatske Kostajnice Daliboru Bišćanu i njegovim suradnicima.

Više...
 

Izvanredno održavanje lokalnih cesta na području Grada Popovače

8. studenoga.2016. godine potpisan je ugovor za radove izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta na području grada Popovače s poduzećem Strabag d.o.o. Zagreb. Vrijednost ugovorenih radova je 2 728 804 kune. Izvođač je 10. studenoga 2016.g uveden u posao te je dionica 1. D. Jelenska dovršena 14. prosinca 2016.g, ali je zbog nastanka zimskih vremenskih uvjeta došlo do prekida građevinskih radova.

Više...
 

Županijske aktualnosti u programu Radija Quirinus

Župan Ivo Žinić u „Srijedištu“, koje će u srijedu, 31. svibnja 2017. godine, iznimno biti emitirano u 10 sati i 30 minuta, govori o sanaciji Mosta Gromova u Sisku, gradnji novog mosta na Odri, posjetima novoizabranim gradonačelnicima Novske i Hrvatske Kostajnice, posjetu premijera Plenkovića Kutini i Petrokemiji i ostalim aktualnim temama s područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Ministar zdravstva u posjetu Domu zdravlja Kutina

Župan Ivo Žinić je u utorak, 30. svibnja 2017. godine, nazočio službenom posjetu ministra zdravstva Republike Hrvatske Milana Kujundžića Domu zdravlja Kutina.

Više...
 

Dan Hrvatskog sabora

Poštovani gospodine Jandroković, predsjedniče Hrvatskog sabora,

U ime svih stanovnika Sisačko-moslavačke županije, u ime svih svojih suradnika i u svoje osobno ime od srca Vam čestitam Dan Hrvatskog sabora.

Hrvatski sabor, kao najviše predstavničko tijelo u Republici Hrvatskoj, čuvar je demokracije, jamstvo slobode govora i zaštitnik ljudskih prava svih građana naše divne zemlje.

Više...
 

Radni sastanak u Novskoj

Župan Ivo Žinić je u uredu novljanskog gradonačelnika Marina Piletića u ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine, nazočio radnom sastanku s temom katastarske izmjere na području grada Novske.

Više...
 

Župan u posjetu gradonačelniku Novske

Gradske uprave Grada Novske stigao u prvi službeni posjet novoizabranom gradonačelniku Novske Marinu Piletiću.
Gradonačelnik Piletić, koji je sa svojim zamjenicima Marijom Kušmiš i Sinišom Kesićem na lokalnim izborima u Novskoj pobijedio u prvom krugu, zahvalio je županu na svemu što je u svom dosadašnjem mandatu učinio za Novsku. Naveo je i brojne projekte na kojima će ovaj grad surađivati sa županijskom vlašću.

Više...
 
Stranica 4 od 170

Najave događaja

 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas56
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3185
mod_vvisit_counterOvaj mjesec32338
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091655753

Vaš IP: 23.20.29.66
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>