Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.03.2017.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - fekalna kanalizacija užeg središta naselja Gvozd

14.03.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, poslovne djelatnosti - nadstrešnica (stovarište) trupaca, 3. skupine, na katastarskim česticama k.č.br. 803 k.o. Žažina (Žažina, Žažina bb)

13.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava korištenja voda - magistralni vodoopskrbni cjevovod Petrinja-Sisak-Lekenik

09.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole - Gradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i Potoka Jelenska

27.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda Kozibrod - Hrvatska Kostajnica

15.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - izgradnja 10(20)kV dalekovoda i 10(20)/04 kV STS Velika Ludina 9

14.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - energetski sustav TS 20/0,4 kV "Sunja 5"

30.01.2017.

ODLUKA o sadržaju Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.
 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Osnovana Zajednice kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije

Potaknuta inicijativom udruga u kulturi, 27. veljače 2017. godine održana je Osnivačka skupština Zajednice kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije.
Na sjednici je izabrana Gordana Šegović za predsjednicu, a Marijana Barišić za tajnicu.

Više...
 

Svečano uručenje sporazuma o izravnom financiranju udruga iz područja socijalne skrbi

U nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević župan Ivo Žinić je u srijedu, 1. ožujka 2017. godine, svečano uručio sporazume o izravnom financiranju udruga iz područja socijalne skrbi.

Više...
 

Nastavljeno sufinanciranje nerentabilnih autobusnih linija

Dodatak Ugovoru o sufinanciranju autobusnog linijskog cestovnog prijevoza putnika tijekom 2017. godine sa načelnicima općina Hrvatska Dubica, Lekenik i Martinska Ves potpisao je u srijedu, 1. ožujka 2017. godine, u nazočnosti zamjenice Anite Sinjeri-Ibrišević, župan Ivo Žinić.

Više...
 

Zaključak o utvrđivanju Konačnog prijedloga II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

Na temelju članka 105. stavka 3. Zakona o prostornom uređenju („Narodne novine“ broj 153/13) i članka 44. Statuta Sisačko-moslavačke županije („Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije“ broj 11/09, 5/10, 2/11 i 3/13) župan Sisačko-moslavačke županije dana 8. veljače 2017. godine donio je Zaključak o utvrđivanju Konačnog prijedloga II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije.

 

Hrvatska zajednica županija ponovno pokreće fotonatječaj „Volim svoju županiju“ uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba

Hrvatska zajednica županija ponovno organizira fotonatječaj „Volim svoju županiju“ kojim pozivamo sve kreativce da se prijave na natječaj „Volim svoju županiju“ za najbolje viralne fotografije (fotografije s najviše dijeljenja na društvenim mrežama i fotografije s najviše lajkova) koje uključuju zanimljive detalje u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svih županija u Republici Hrvatskoj.

Više...
 

DVD Novo Selo Glinsko

31. izbornoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Selo Glinsko, koja je, u prostorijama koje DVD dijeli sa Zavičajnim klubom, održana u nedjelju, 26. veljače 2017. godine, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Skupština Konjogojske udruge „Moslavina“

23. redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Konjogojske udruge „Moslavina“, koja je u subotu, 25. veljače 2017. godine, održana u vatrogasnom domu u Popovači, nazočila je i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

DVD Glina pred velikom obljetnicom

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glina održana je u petak, 24. veljače 2017. godine, 139. redovna izvještajno izborna sjednica Skupštine DVD Glina. Skupština je potvrdila dosadašnje čelništvo DVD-a, a nazočio joj je i uvaženi pripadnik ovog dobrovoljnog vatrogasnog društva, župan Ivo Žinić.

Više...
 

I SMŽ na VIROEXPU

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković je na sajamskom prostoru u Virovitici svečano u petak, 24. veljače 2017. godine, otvorio VIROEXPO, 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.
Otvorenju sajma, na kojem su se predstavili i izlagači iz Sisačko-moslavačke županije, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Ministar znanosti i obrazovanja na gradilištima škola

Ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić vrijeme nakon sjednice Vlade RH, koja je u Sisku održana u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, iskoristio je za obilazak školskih objekata koji su u izgradnji na području Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

20 godina „Lekena“

Svečanost kojom su obilježene vrijedne obljetnice 20 godina izlaženja lokalnog glasila „Leken“ i 20 godina djelovanja Turističke zajednice Općine Lekenik održana je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, u Društvenom centru „Hermann Gmeiner“ SOS Dječjeg sela Lekenik.

Više...
 

Ministar Butković u Županijskoj upravi za ceste

Župan Ivo Žinić nazočio je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, radnom sastanku ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i čelništva Županijske uprave za ceste, koji je održan u prostoru Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 
Stranica 5 od 207
 
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas304
mod_vvisit_counterOvaj tjedan4015
mod_vvisit_counterOvaj mjesec24110
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091542057

Vaš IP: 54.166.107.51
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>