Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

02.06.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - Izgradnja sanitarno fekalne kanalizacije u naseljima Gornji i Donji Viduševac

26.05.2015.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za rekonstrukciju  lokalne ceste broj 33006 sa izgradnjom pješačke staze u Lekeniku, Kolodvorska ul

26.05.2015.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za izgradnju reciklažnog dvorišta "Gvozd "

18.05. do 18.06.2015.

Obavijest o javnoj raspravi studije utjecaja na okoliš (ABS Sisak d.o.o.)

SMŽ TV
Sjednice

Posjet direktorice Američke gospodarske komore u Hrvatskoj Sisačko-moslavačkoj županiji [foto]

Andrea Doko Jelušić, direktorica Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i voditeljica Ureda ove komore Marina Vugrin, u petak, 17. travnja 2015. godine, u zgradi sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku na radnom su sastanku susrele župana Ivu Žinića i njegova zamjenika Marina Piletića, koordinatira za razminiranje Stjepana Miheličnika,te ravnatelja Hrvatskog centra za razminiranje Dražena Jakopca i njegovog zamjenika Miljenka Vahtarića.

Više...
 

Potpisan ugovor o izgradnji elektrane na biomasu BE-TO Sisak

U upravnoj zgradi termoelektrane u Sisku u četvrtak, 16. travnja 2015. godine, potpisan je 18,95 milijuna eura vrijedan ugovor za projekt izgradnje kogeneracijske elektrane (za proizvodnju električne i toplinske energije) na biomasu - BE-TO Sisak 2 MWe/10 MWt.

Više...
 

Posjet Općini Velika Ludina [foto]

Područje Općine Velika Ludina obišli su u srijedu, 15. travnja 2015. godine, župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić sa suradnicima.
Početak posjeta označen je radnim sastankom u zgradi Općine s načelnikom Draženom Pavlovićem i suradnicima, nakon čega su županijski i općinski dužnosnici obišli crkvu svetog Mihaela Arkanđela u kojoj upravo traju radovi.

Više...
 

Izbor najuzornije hrvatske seoske žene za Sisačko-moslavačku županiju

Poštovane !

«...Žena je temelj seoskog kućanstva i obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Žena postaje glavni oslonac u očuvanju i razvitku ruralne kulture i gospodarstva. U svijetu više od polovine ukupne hrane proizvode seoske žene, slično je i u Hrvatskoj.»

Više...
 

Veleposlanik Republike Slovačke u Sisku i Petrinji [foto]

Veleposlanik Republike Slovačke Juraj Priputen, u čijem su društvu bili najbliži suradnici, njegova zamjenica Hana Kováčová i Boris Petrík, savjetnik za ekonomska pitanja, posjetio je u utorak, 14. travnja 2015. godine, Sisačko-moslavačku županiju.

Više...
 

Na dan Karlovačke županije zajedno s predsjednicom

Svečanoj sjednici Županijske skupštine, kojom je u ponedjeljak, 13. travnja 2015. godine, u Gradskom kazalištu Zorin dom obilježen Dan Karlovačke županije, nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Spomen ploče na objektu logora i mjestima razmjene logoraša [foto]

U sklopu obilježbe Dana Karlovačke županije Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora – Podružnica Sisačko-moslavačke županije, s predsjednikom Ivanom Lipakom, organiziralo je u subotu, 11. travnja 2015. godine, dan otkrivanja spomen ploča na objektu logora Vojnić i mjestima razmjene logoraša na prvoj crti obrane Karlovca u Turnju i Gornjem Mekušju.

Više...
 

Treći hrvatski festival žganaca [foto]

U Gredi Sunjskoj je, u organizaciji KUD-a „Seljačka sloga“ Greda Sunjska, a pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Općine Sunja, u subotu, 11. travnja 2015. godine, održan Treći hrvatski festival žganaca.

Više...
 

Sisačka HVIDR-a obilježava 20. obljetnicu VRA Bljesak

U prostoru Udruge HVIDR-a grada Siska, ispod bazena ŠRC-a u Sisku je u petak, 10. travnja 2015. godine, otvoreno sedmo po redu, Otvoreno prvenstvo grada Siska u kuglanju za registrirane i neregistrirane kuglačice i kuglače.

Više...
 

Neprekinut niz uspjeha mladih novljanskih glazbenika

Učenici Glazbene škole Novska sudjelovali su na jednom od najprestižnijih natjecanja za mlade pijaniste u Hrvatskoj i Europi. U srijedu, 8. travnja 2015. godine, u Osijeku je održano 9. natjecanje EPTA za mlade pijaniste (EPTA je europska udruga nastavnika klavira), a predstavnici Glazbene škole iz Novske opet su zablistali.

Više...
 

Čestitka vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Uskrs tradicionalnim riječima: Hristos voskrese!

Župan
Ivo Žinić

 

Priopćenje u povodu medijskih natpisa o visini plaće župana Ive Žinića

Temeljem medijskih natpisa koji su se pojavili tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana ( 7. i 8. travnja 2015.), a u kojima se gosp. Ivu Žinića, župana Sisačko-moslavačke županije proziva da ima najveću plaću od svih hrvatskih župana i to u neto iznosu od 18.931, 39 kuna te u bruto iznosu 28.470,13 kuna smatrali smo potrebnim reagirati.

Više...
 
Stranica 5 od 120

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Vecinom oblacno

12°C

Sisak

Vecinom oblacno
Sub
Rain
11°C / 15°C
Ned
PM showers
12°C / 20°C
Pon
Djelomicno oblacno
13°C / 23°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>