Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Aktualno

Aktivnosti
SMŽ TV
Natječaji
Javni uvidi

30.10. - 13.11.2014.

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sunja

27.10.2014.

Uvid u glavni projekt - Izgradnja 10(20) kV kabelskog dalekovoda, JKTS 10(20)/04 kV CIGLENICA POPOVAČKA 4-INA

Sjednice

Pokloni za školu u Dvoru

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš posjetila je u četvrtak, 18. rujna 2014. godine, Osnovnu školu Dvor i uručila ravnateljici darove za svu školsku djecu ove škole u koju dvije trećine učenika putuju iz okolnih naselja.

Više...
 

Nastavlja se obustavljeni prijevoz srednjoškolaca uz izmjenu polaska u jutarnjem terminu

Od 18.rujna.2014.god. (četvrtak) nastavlja se prijevoz srednjoškolaca koji je bio obustavljen 16. i 17. rujna zbog zatvaranja državne prometnice kroz Brezovicu. Prijevoz srednjoškolaca obavljat će se dužim alternativnim pravcem preko Martinske Vesi prema Sisku.

Više...
 

Situacija ozbiljna, ali definitivno pod kontrolom [video]

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić i generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić, nazočili su u utorak, 16. rujna 2014. godine, sjednici Stožera za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije, zajedno sa sisačko-moslavačkim dožupanima Zdenkom Vahovcem i Ivanom Nekvapilom, te gradonačelnicima i načelnicima općina uz Kupu, Savu i Unu, područja ugroženih visokim vodostajem rijeka.

Više...
 

Premijer u Žažini [video]

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović svoj je obilazak poplavom ugroženih područja u utorak, 16. rujna 2014. godine, završio u Sisačko-moslavačkoj županiji, točnije u Žažini. Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil pratili su premijera u obilasku jedne od najžešće branjenih i obranjenih točaka borbe protiv poplave u Pokuplju.

Više...
 

Središnja manifestacija Dana sjećanja u Petrinji [video]

Zamjenici župana Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil, te predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo sudjelovali su u utorak, 16. rujna 2014. godine, u Petrinji u središnjoj manifestaciji Dana sjećanja 1991. – 2014.

Više...
 

Ministrica Mrak-Taritaš na poplavom ugroženom području [video]

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš je u ponedjeljak, 15. rujna 2014. godine, nazočila sjednici županijskog Stožera za zaštitu i spašavanje, a nakon toga, u pratnji sisačko-moslavačkih dožupana Zdenka Vahovca i Ivana Nekvapila, obišla Letovanić

Više...
 

Vječno sjećanje na Zrin [video]

Ispred sisačke katedrale, u nedjelju 14. rujna 2014. godine, održano je Hodočašće za Zrin. Naime, zbog izlivenim vodama otežanog prometovanja prema Zrinu, organizator Hodočašća u Zrin odlučio ovaj skup sjećanja održati u Sisku.

Više...
 

Predsjednik Josipović u Žažini [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u subotu, 13. rujna 2014. godine, u Žažini , na području Općine Lekenik, zajedno s mještanima koji brane svoje domove od nabujale vode i vojnicima i svim službama koje im u tome pomažu, dočekali predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića, koji je, nakon Karlovca, obišao i ovu točku obrane od poplave.

Više...
 

Prvi Rally Moslavina [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u petak, 12. rujna 2014. godine, na kutinskom Trgu kralja Tomislava nazočili svečanosti otvaranja i ceremonijalnog starta automobilskog natjecanja, prvog Rallya Moslavina.

Više...
 

Izvanredna sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije [video]

Prijeteće poplavne vode, najavljeni vodeni valovi koji na područje Sisačko-moslavačke županije stižu Kupom i Savom, te Unom na području Dvora i Hrvatske Kostajnice, razlozi su izvanredne sjednice stožera za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije koja je u subotu, 13. rujna 2014. godine, održana u sjedištu Županije u Sisku.

Više...
 

Najavljujemo natječaje, potpora srednjoškolcima i studentima

Natječaj za sufinanciranje smještaja i prehrane u učeničkim domovima učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2014./2015. bit će objavljen 15. rujna 2014. godine u trajanju od 12 dana, a natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2014./2015. 30. rujna 2014. godine, u trajanju od 12 dana.

Više...
 

23. obljetnica organiziranog proboja iz opkoljene Hrvatske Kostajnice [video]

Predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo i sisačko-moslavački dožupan Ivan Nekvapil su u petak, 12. rujna 2014. godine, na čelu županijskog izaslanstva, sudjelovali u obilježbi 23. obljetnice organiziranog proboja iz opkoljene Hrvatske Kostajnice.

Više...
 
Stranica 5 od 99

 hrvatski     english

Zamjenik župana

Vrijeme

Lagana kisa

8°C

Sisak

Lagana kisa
Pet
Rain
6°C / 8°C
Sub
AM Clouds/PM Sun
5°C / 12°C
Ned
Djelomicno oblacno
1°C / 13°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas281
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2414
mod_vvisit_counterOvaj mjesec13757
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09849120

Vaš IP: 54.90.153.141
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111
  • Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr 
  • Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

Zdenko Vahovec
zamjenik župana

Ivan Nekvapil
zamjenik župana

Bogdan Rkman
zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8 i 9, Firefoxa 17, Chrome 23 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>