Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

14.04.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - Lidl društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu - - rekonstrukciju građevine (rekonstrukcija i dogradnja) - diskontna trgovina prehrambenim proizvodima, 3. skupine

SMŽ TV
Sjednice

Radni sastanak o budućnosti petrinjske bolnice

Nakon radnog sastanka sa sanacijskim ravnateljem Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, dr. Miroslavom Dubovčakom, održanog u četvrtak, 19. ožujka 2015. godine, u petrinjskom odjelu županijske bolnice, župan Ivo Žinić je rekao: „Razgovarali smo o budućnosti Odjela pulmologije ovdje u Petrinji.

Više...
 

Dan OŠ Josipa Kozarca Lipovljani

Svečanom programu i dodjeli nagrada učenicima, koji je u povodu obilježbe Dana škole održan u školskoj dvorani OŠ Josipa Kozarca Lipovljani u utorak, 17. ožujka 2015. godine, nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

65. redovna skupština DVD-a Viduševac

U prostoru DVD-a Viduševac održana je u subotu, 14. ožujka 2015. godine, 65. redovna skupština DVD-a Viduševac, kojoj je nazočio župan Ivo Žinić.
„Vatrogastvo je jedna od najjačih organizacija, općenito u Republici Hrvatskoj. Znamo da ima gotovo 150 000 dobrovoljnih vatrogasaca, to je jedan uistinu velik broj i smatram da vatrogastvo zaslužuje sve pohvale.

Više...
 

Druga međunarodna izložba minijature [foto]

U organizaciji Popovačke udruge likovnih stvaralaca „Moslavački štrk“ u Domu kulture Popovača otvorena je u subotu, 14. ožujka 2015. godine, Druga međunarodna izložba „Moslavačke minijature“.

Više...
 

Natjecanje mladih Crvenog križa u Glini

Školsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa, koje je u subotu, 14. ožujka 2015. godine, održano u Srednjoj školi Glina, svečano je otvorio župan Ivo Žinić.

Više...
 

I starost je učinkovita

U prostoru Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA nakon prvog sastanka projektnih partnera u projektu „AGE is EFFECTIVE/ i STAROST je UČINKOVITA“ održana je konferencija za novinare. Župan Ivo Žinić, predsjednik HGK – Županijske komore Sisak Boris Mesarić, Mateja Karničnik iz Ekonomskog instituta Maribor, direktorica Prizme Dušanka Lužar Šajt i direktor Simore Mario Čelan predstavili su projekt čiji je cilj razvoj i implementacija inovativne metodologije za razvoj ljudskih resursa i jačanje zapošljavanja starijih osoba.

Više...
 

Ocjenjivanje škrleta za „Županov pehar 2015.“

U klijeti Marinčić u Jazveniku održano je u četvrtak, 12. ožujka 2015. godine, ocjenjivanje vina škrlet. Konačni cilj je odabir najboljeg škrleta za „Županov pehar 2015“. Vina su, u dvije kategorije, amatera i profesionalaca, ocjenjivali sami vinari, kojima se ove godine pridružio i vodio ocjenjivanje prof. dr. sci. Edi Maletić s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, voditelj klonske selekcije škrleta.

Više...
 

Analiza primjene Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina

U velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku održan je u četvrtak, 12. ožujka 2015. godine, sastanak predstavnika srpske nacionalne manjine iz Sisačko-moslavačke županije, kojim je predsjedao zamjenik župana iz redova srpske nacionalne manjine Bogdan Rkman.

Više...
 

Najbolji poznavatelji Europske unije [foto]

Srednjoškolci iz sedam škola Sisačko-moslavačke županije natjecali su se u petak, 30. siječnja 2015. godine, u znanju o Europskoj uniji. Natjecanje je organizirao Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Najbolja tri tima, učenici Gimnazije Sisak, SŠ Novska i SŠ Tina Ujevića Kutina, nagrađena su putovanjem u Europski parlament u Strasbourgu.

Više...
 

10. sjednica Županijske skupštine

10. sjednica Županijske skupštine održana je u sisačkoj Gradskoj vijećnici u ponedjeljak, 9. ožujka 2015. godine.
Vijećnici su jednoglasno prihvatili Izvješće o stanju sigurnosti na području Sisačko-moslavačke županije, koje je Županijskoj skupštini predstavio načelnik PU sisačko-moslavačke Marko Rašić.

Više...
 

Aktualni sat sjednice Županijske skupštine

Aktualni sat 10. sjednice Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, održane u sisačkoj Gradskoj vijećnici u ponedjeljak, 9. ožujka 2015. godine, trajao je 90 minuta, kako je odlučio predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo.

Više...
 

Čestitka u prigodi 8.ožujka, Međunarodnog dana žena

Potpuna ravnopravnost, pošten i otvoren odnos, jednaka odgovornost za svijet u kojem zajedno živimo, tako mora izgledati naša stvarnost.
Svim stanovnicama Sisačko-moslavačke županije, našim najdražim majkama, suprugama, sestrama, prijateljicama, svim ženama, u svoje osobno ime i u ime svih svojih suradnika, čestitam 8.ožujka, Međunarodni dan žena.

Župan Ivo Žinić

 
Stranica 5 od 116

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lijepo

21°C

Sisak

Lijepo
Uto
Rain
6°C / 17°C
Sri
Vecinom suncano
7°C / 19°C
Cet
Djelomicno oblacno
9°C / 21°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas362
mod_vvisit_counterOvaj tjedan363
mod_vvisit_counterOvaj mjesec15052
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09956704

Vaš IP: 54.146.180.94
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>