Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

20.02.2015.

Poziv na uvid u projektnu dokumentaciju radi izjašnjavanja u postupku izdavanja građevinske dozvole HEP d.d. Zagreb, Ul.Grada Vukovara 37 za izdavanje građevinska dozvole za izgradnju nove transformatorske stanice 2NTS 426 Lekenik Eduro na kat. čest. br. 1074/2 k.o. Lekenik sa elektroenergetskim vodovima

15.01.2015. - 15.02.2015.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš podzemnog skladišta plina Okoli s izgradnjom novih radnih bušotina Ok-62 i Ok-63, rekonstrukcijom kompresorske stanice i izgradnjom sustava za zbrinjavanja slojne vode, Općina Velika Ludina, Sisačko-moslavačka županija

SMŽ TV
Sjednice

O budućnosti Rafinerije nafte Sisak

U sisačkom je hotelu Panonija u subotu, 17. siječnja 2015. Godine, inicijativom hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Marijane Petir, održan okrugli stol „O BUDUĆNOSTI RAFINERIJE NAFTE SISAK“.

Više...
 

Kako pomoći sisačkoj rafineriji?

Župan Ivo Žinić je sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem u petak, 16. siječnja 2015. godine, održao konferenciju za novinstvo u velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku. Tema je bila „Aktualno stanje u sisačkoj rafineriji“.

Više...
 

Nova sezona Odbojkaške lige srednjih škola SMŽ

U petak, 16. siječnja 2015. godine, u Hrvatskoj Kostajnici održana su prva dva kola 17. po redu Odbojkaške lige srednjih škola Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Župan Ivo Žinić uputio čestitku novoizabranoj predsjednici RH

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske čestitku sljedećeg sadržaja:

Poštovana gospođo Kolinda Grabar Kitarović,
želim Vam uputiti iskrene čestitke na pobjedi na izborima za predsjednicu Republike Hrvatske u ime Sisačko-moslavačke županije i svoje osobno.

Više...
 

Župan pokrovitelj projekta „Oživljavanje samo rukama“

Župan Ivo Žinić je prihvatio pokroviteljstvo nad edukacijskim projektom koji provodi Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije.
U Hrvatskoj je naime 2014. godine započela javnozdravstvena kampanja “Oživi me” koju provodi Hrvatsko kardiološko društvo, Hrvatska kuća srca i Udruga StEPP, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Više...
 

Posjet Sisciji

Župan Ivo Žinić je sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem u utorak, 13. siječnja 2015. godine, posjetio uglednu sisačku tvrtku Sisciju.

Više...
 

Godišnje nagrade Zaklade Iskra

Na svojoj 10. sjednici, održanoj u utorak, 13. siječnja 2015. godine, Upravni odbor Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije donio je, na temelju članka 6. Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu novčanih potpora, Odluku o Godišnjoj nagradi Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije za 2014. godinu.

Više...
 

LAG Zrinska Gora-Turopolje važan faktor razvoja ruralnih područja

U ponedjeljak, 12. siječnja 2015. godine, u maloj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja održan je nastavak 5. redovne godišnje skupštine LAG-a Zrinska Gora-Turopolje.

Više...
 

Šesto hodočašće na Gvozdansko – mjesto hrvatskog velejunaštva

U Gvozdanskom je u nedjelju, 11. siječnja 2015. godine održano Šesto hodočašće na Gvozdansko. Misno slavlje u mjesnoj crkvi predvodili su pomoćni biskup zagrebački Mijo Gorski i sisački biskup Vlado Košić, a svi su se sudionici hodočašća u mimohodu „U čast hrvatskim junacima Gvozdanskog“ uputili do velikog križa u Gvozdanskom gdje je, pod nazivom „Plamen slobode“ održana komemoracija.

Više...
 

Obavijest o preseljenju UO za prostorno uređenje i graditeljstvo

Poštovani,
obavještavamo Vas da radi preuređenja prostora i preseljenja, sve pisane podneske upućene Upravnom odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo Sisačko-moslavačke županije, možete dostaviti osobno u zgradu Županije, Sisak, Antuna i Stjepana Radića 36, I. kat, soba br. 18, ili putem pošte na adresu Sisačko-moslavačka županija, A. i S. Radića 36. (telefon 550-254).

Više...
 

Župan Ivo Žinić ponovno posjetio branitelje u Savskoj

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić ponovno je, u utorak, 30. prosinca 2014. godine, zajedno sa svojim suborcima, braniteljima Sisačko-moslavačke županije dao podršku ratnim vojnim invalidima i braniteljima koji već 73 dan i dalje ispred Ministarstva branitelja u Savskoj ulici traže svoja prava koja ne mogu osigurati kroz sustav.

Više...
 

Župan sa suradnicima posjetio Centar za žene „Adela“ Sisak

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, u pratnji zamjenice Anite Sinjeri Ibrišević i zamjenika Marina Piletića te pročelnika za socijalnu skrb Josipa Takača, posjetio je Centar za žene „ADELA“ Sisak koji od 2008. godine provodi Program tajno sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja («Sigurna kuća»).

Više...
 
Stranica 5 od 111

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Vecinom oblacno

2°C

Sisak

Vecinom oblacno
Sub
Oblacno
2°C / 10°C
Ned
Vecinom oblacno
3°C / 13°C
Pon
PM showers
6°C / 13°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas15
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3327
mod_vvisit_counterOvaj mjesec14880
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09923537

Vaš IP: 54.205.73.176
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659
 • Službenica za informiranje
  Sanja Klarić Petek
  tel.: 044/550-218 / fax: 044/524-158
  mobitel: 099/311-5500 / e-mail: protokol-smz@smz.hr
 • dodatni podaci i obrasci >>

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>