Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

7.12.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - FORESTA WOOD d.o.o.

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

 

16.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za prikupljanje i odvodnju otpadnih voda s područja aglomeracije Popovača

16.11.2017.

Lokacijska dozvola za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda- UREĐAJ ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE NOVSKA

14.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje postrojenja za odplinjavanje i čišćenje vagoncisterni UNP-a

13.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za gradnju vodovoda Malička

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju sustava odvodnje u Ulici Dr. Polaka, Ivana Pergošića i Vinogradska Mikulanica

10.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna građevinske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - FEKALNA KANALIZACIJA UŽEG SREDIŠTA NASELJA GVOZD

7.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, pretežito djelatnost gospodarenja otpadom - reciklažno dvorište

23.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava vodovod Mužino brdo

23.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za Gradnju vodovoda Gređani

18.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine javne i društvene namjene, predškolska ustanova dječji vrtić

17.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje glavnog opskrbnog cjevovoda naselja Ciglenica i Mikleuška i CS Ciglenica

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Otvoreni radovi na komunalnoj infrastrukturi u petrinjskoj poslovnoj zoni

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, u utorak, 12. prosinca 2017. godine, nazočio svečanom otvorenju radova na komunalnoj infrastrukturi u petrinjskoj Poduzetničkoj zoni „Mošćenica-Poljana“.

Više...
 

Radni sastanak sa saborskom zastupnicom Prljaskaj

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u utorak, 12. prosinca 2017. godine, u županovom kabinetu održali radni sastanak sa saborskom zastupnicom albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine Erminom Lekaj Prljaskaj i njenim suradnicima.

Više...
 

Humanitarna izložba za sisačku bolnicu

Župan Ivo Žinić je, zajedno s ravnateljem Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak dr. Tomislavom Dujmenovićem, u utorak, 12. prosinca 2017. godine, gostovao u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“, kako bi predstavio i dodatno skrenuo pozornost javnosti na humanitarno-prodajnu izložbu za sisačku bolnicu, koja će u prostoru Matice hrvatske u Zagrebu biti održana 14. prosinca ove godine.

Više...
 

Prijam za predsjednika UDVDR-a SMŽ

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec, primio je u utorak, 12. prosinca 2017. godine, Stjepana Hrastnika, koji je prošlog tjedna ponovno izabran za predsjednika županijske podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.

Više...
 

Europsko priznanje za projekt „Pun ceker – kupujmo lokalno“

Župana Ivu Žinića i njegove zamjenike Romana Rosavca i Ivana Celjaka direktor Razvojne agencije Si-Mo-Ra Mario Čelan je u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. godine, upoznao s velikim uspjehom županijske razvojne agencije.

Više...
 

Vaterpolo susret Hrvatska-Španjolska

Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. godine, pratio prijateljski vaterpolo susret Hrvatska-Španjolska koji je odigran na Bazenu ŠRC-a u Sisku.

Više...
 

Stipendije Ministarstva za učenike koji se školuju za zanimanje nautičar unutarnje plovidbe

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. godine, u prostoru Lučke kapetanije Sisak nazočio uručivanju rješenja i ugovora o stipendiranju za petero učenika prvog razreda Strukovne škole Sisak koji se školuju za zanimanje nautičar unutarnje plovidbe.

Više...
 

Spomen-obilježje na mjestu masovne grobnice u Taborištu

Župan Ivo Žinić je, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, u subotu, 9. prosinca 2017. godine, na lokaciji Taborište (Grad Petrinja) sudjelovao u svečanosti otkrivanja spomen-obilježja mjesta masovne grobnice žrtava iz Domovinskog rata, u spomen na dvanaest hrvatskih branitelja i civila pogubljenih 1991. godine u velikosrpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku, ekshumiranih iz masovne grobnice i pojedinačnih grobova.

Više...
 

Lovački bal SMŽ

Župan Ivo Žinić, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Roman Rosavec nazočili su u subotu, 9. prosinca 2017. godine, prvom Lovačkom balu Sisačko-moslavačke županije, koji je, u organizaciji Sisačko-moslavačke županije, održan u restoranu „Rajski dvori“ u sisačkom naselju Sela.

Više...
 

Nikolinje u Potoku

Zamjenik župana Roman Rosavec je u subotu, 9. prosinca 2017. godine, u Pučkom domu u Potoku (Grad Popovača) nazočio tradicionalnoj dječjoj folklornoj manifestaciji „Nikolinje u Potoku“, koju je i ove godine organizirao KUD „Potočanka“ Potok.

Više...
 

Transparentnošću i odgovornim ponašanjem do društva bez korupcije

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u subotu, 9. prosinca 2017. godine, u hotelu „Panonija“ u Sisku nazočila tribini „Transparentnošću i odgovornim ponašanjem do društva bez korupcije“, kojom je Antikorupcijsko povjerenstvo Sisačko-moslavačke županije obilježilo Međunarodni dan borbe protiv korupcije.

Više...
 

Treći sastanak premijera i članova Vlade sa županima i predstavnicima lokalne samouprave

U Šibeniku je u petak 8. prosinca 2017. godine, održan sastanak predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i ministara s članovima Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija na čelu s predsjednikom Goranom Paukom.

Više...
 

70 godina ŠRU „Bjelka“ Sunja

Obilježavanje 70 godina djelovanja Športsko ribolovne udruge „Bjelka“ Sunja počelo je u petak, 8. prosinca 2017. godine, otkrivanjem spomen-ploče s imenima 16 članova „Bjelke“, koji su kao hrvatski branitelji položili živote za Domovinu. Spomen-ploču su otkrili zamjenik župana Roman Rosavec i Đuro Adamović, predsjednik ŠRU „Bjelka“ Sunja.

Više...
 

Sabor UDVDR-a SMŽ

Izborno izvještajnom saboru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Podružnica Sisačko-moslavačke županije, koji je u petak, 8. prosinca 2017. godine, održan u prostoru Hrvatskog doma u Petrinji nazočila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Državna izložba malih životinja

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je, kao osobna izaslanica Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, u petak, 8. prosinca 2017. godine, u prostoru Kemokopa u Sisku svečano otvorila 25. Državnu izložbu malih životinja „Sisak 2017“.

Više...
 

Spomen-ploča hrvatskim braniteljima, djelatnicima HEP-a

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 8. prosinca 2017. godine, u prostoru ODS „Elektre“ Sisak nazočio otkrivanju spomen-ploče poginulim hrvatskim junacima, hrvatskim braniteljima djelatnicima Hrvatske elektroprivrede s područja ODS „Elektre“ Sisak.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 193

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas22
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3117
mod_vvisit_counterOvaj mjesec17003
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091871642

Vaš IP: 54.234.255.29
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>