Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

23.1.2018.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda "Potok" s dovodnim cjevovodom i ispustom

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Strateška studija utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Ne-tehnički sažetak Strateške studije

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Analiza stanja Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

SMŽ županija partner sajma VIROEXPO

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su u petak, 23. veljače 2018. godine, svečanom otvorenju 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici.

Više...
 

Nekropole Siscije

Zamjenik župana Ivan Celjak je u četvrtak, 22. veljače 2018. godine, u sisačkom Gradskom muzeju nazočio otvorenju izložbe „Nekropole Siscije“. Autorice izložbe i kataloga koji je prati su Iskra Baćani, Tea Tomaš Barišić i Rosana Škrgulja.

Više...
 

Ugovori s lovozakupnicima

Župan Ivo Žinić, uz kojeg je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec, potpisao je u četvrtak, 22. veljače 2018. godine, u Lovačkom domu Lovačkog društva Fazan Petrinja , s lovozakupnicima ugovore o dodjeli novčanih sredstava za razvoj i unaprjeđenje lovstva na području Sisačko-moslavačke županije (920.476,52) kuna te za plaćanje premija osiguranja lovišta na području sisačko-moslavačke županije protiv šteta od divljači u 2017. godini.

Više...
 

Potvrđen predsjednik županijske Zajednice sportskih udruga i saveza

Zamjenik župana Roman Rosavec je u srijedu, 21. veljače 2018. godine, u novim prostorijama Zajednice nazočio redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Sjednica Turističkog vijeća

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 21. veljače 2018. godine, predsjedao sjednicom Turističkog vijeća Sisačko-moslavačke županije, koja je održana u Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku.

Više...
 

Radni sastanak s predstavnicima MUP-a

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u srijedu, 21. veljače 2018. godine, na radnom sastanku s pomoćnikom ministra unutarnjih poslova Cvjetkom Obradovićem, zamjenikom glavnog ravnatelja policije Draženom Vitezom i načelnikom Policijske uprave sisačko-moslavačke Lukom Pešutom razgovarali o potrebi i načinima rješavanja smještajnih uvjeta djelatnika Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Više...
 

Polaznici Ratne škole u SMŽ

Župan Ivo Žinić je u utorak, 20. veljače 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku primio polaznike XX. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“.

Više...
 

Kako do širokopojasnog interneta

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u utorak, 20. veljače 2018. godine, u prostoru SIMORA-e razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije u Sisku nazočili radnom sastanku na kojem su predstavnicima gradova i općina Sisačko-moslavačke županije predstavljene mogućnosti povlačenja EU sredstava za projekte izgradnje širokopojasne mreže u nekomercijalnim zonama ( tzv. Bijele zone).

Više...
 

Sjednica Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije

Načelnik Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, zamjenik župana Roman Rosavec, vodio je u utorak, 20. veljače 2018. godine, sjednicu županijskog Stožera civilne zaštite, koja je održana u Velikom kabinetu zgrade SMŽ u Sisku.

Više...
 

Sisačko-moslavačka županija partner sajma Viroexpo

Zamjenik župana Roman Rosavec je u utorak 20. veljače 2018. godine, u sjedištu SMŽ u Sisku održao radni sastanak s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Sisak, Obrtničke komore SMŽ, Turističke zajednice SMŽ i SIMORA-e, razvojne agencije SMŽ i županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU.

Više...
 

20 godina Hrvatskog centra za razminiranje

Župan Ivo Žinić i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak nazočili su u ponedjeljak, 19. veljače 2018. Godine svečanosti obilježavanja 20. obljetnice osnivanja Hrvatskog centra za razminiranje.

Više...
 

Kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ u OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom, u prostoru Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Petrinja nazočio provedbi preventivno-edukativnih aktivnosti u sklopu nacionalne kampanje „Manje oružja, manje tragedija“. Provedbi ovih akcija nazočio je i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Više...
 

Odluka o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana SMŽ

Županijska skupština Sisačko-moslavačke županije na 6. sjednici održanoj dana 12. veljače 2018. godine donijela je Odluku o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije.

 

Dan neovisnosti Republike Kosovo

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 17. veljače 2018. godine, u Zagrebu u prostoru restorana GASTRO GLOBUS - Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma nazočio svečanoj večeri uz glazbeni program, koja je održana u povodu obilježavanja 10. obljetnice Dana neovisnosti Republike Kosovo.

Više...
 

DVD Lijeva Martinska Ves

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u subotu, 17. veljače 2018. godine, u vatrogasnom domu DVD-a Lijeva Martinska Ves nazočila redovitoj godišnjoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lijeva Martinska Ves.

Više...
 

Energetska obnova osnovnih škola Gvozd i Novska

Župan Ivo Žinić, uz kojega su bili njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, u petak, 16. veljače 2018. godine, u Velikom je kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije s predstavnicima jedinica lokalne samouprave, gradonačelnikom Novske Marinom Piletićem i načelnikom Općine Gvozd Milanom Vrgom potpisao ugovore o sufinanciranju energetske obnove Osnovne škole Novska i Osnovne škole Gvozd.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 199

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas121
mod_vvisit_counterOvaj tjedan7706
mod_vvisit_counterOvaj mjesec32076
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091972901

Vaš IP: 54.83.66.51
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>