Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.03.2017.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - fekalna kanalizacija užeg središta naselja Gvozd

14.03.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, poslovne djelatnosti - nadstrešnica (stovarište) trupaca, 3. skupine, na katastarskim česticama k.č.br. 803 k.o. Žažina (Žažina, Žažina bb)

13.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava korištenja voda - magistralni vodoopskrbni cjevovod Petrinja-Sisak-Lekenik

09.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole - Gradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i Potoka Jelenska

27.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda Kozibrod - Hrvatska Kostajnica

15.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - izgradnja 10(20)kV dalekovoda i 10(20)/04 kV STS Velika Ludina 9

14.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - energetski sustav TS 20/0,4 kV "Sunja 5"

30.01.2017.

ODLUKA o sadržaju Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.
 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Dan narcisa u Sisku

Tradicionalnu dobrotvornu akciju „Dan narcisa“ provela je u subotu, 25. ožujka 2017. godine, na pješačkoj zoni u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku Udruga žena liječenih od bolesti dojke – Sisak.

Više...
 

Dan narcisa u Glini

Svoje sudjelovanje u globalnoj manifestaciji „Dan narcisa“ župan Ivo Žinić počeo je u subotu, 25. ožujka 2017. godine, u rodnoj Glini, gdje je obilježbu Dana narcisa provela Zajednica žena „Katarina Zrinski“.

Više...
 

Skupština Udruge mažoretkinja „Glinske Banice“

18. redovno-izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge mažoretkinja „Glinske Banice“, koja je u petak, 24. ožujka 2017. godine, održana u prostoru Osnovne škole Glina, nazočila je i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Predavanje o državnoj imovini

Župan Ivo Žinić, tijekom svojeg radnog boravka na Stručnom savjetovanju Hrvatske zajednice županija, koje od 22. do 24. ožujka 2017. godine traje u Poreču, završnog je dana savjetovanja pratio predavanje o državnom vlasništvu.
Predavanje je održao Tomislav Boban, državni tajnik u Ministarstvu državne imovine.

Više...
 

Skupština DVD-a Kinjačka

3. redovnoj godišnjoj izbornoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kinjačka, koja je u četvrtak, 23. ožujka 2017. godine, održana u društvenom domu u ovom mjestu na području Općine Sunja, nazočila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Župan Ivo Žinić na savjetovanju Hrvatske zajednice županija

Stručnom savjetovanju Hrvatske zajednice županija, koje od 22. do 24. ožujka 2017. godine traje u Poreču, nazoči i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Odluka župana Ive Žinića o dodjeli stipendija

Sisačko-moslavačka županija dodjeljuje 25 stipendija redovitim studentima s područja SMŽ za akademsku godinu 2016./2017. Na taj način želi pokrenuti pronatalitetne mjere, posebice za obitelji s troje i više djece. Natječajnu dokumentaciju preuzmite ovdje.

 

Radni sastanak u SMŽ

Radni sastanak s predstavnicima Društva Ericsson Nikola Tesla održao je u srijedu, 22. ožujka 2017. godine, župan Ivo Žinić. Sastanku, čija je tema bila mogućnost izgradnje telekomunikacijske mreže tipa FTTC na području Sisačko-moslavačke županije, nazočio je i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Sjednica Skupštine Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije

U Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku održana je u utorak, 21. ožujka 2017. godine, šesta sjednica Skupštine Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

„Dočekajmo rode“ u Lekeniku

Ekološko-edukativno-turističkom manifestacijom „Dočekajmo rode“ u Lekeniku su i ove godine obilježili prvi dan proljeća i tjedan povratka roda u Turopolje. Program, koji su u utorak, 21. ožujka 2017. godine, kod „Čardaka“ u središtu lekenika organizirali SOS Dječje selo i Turistička zajednica Općine Lekenik, pratio je i župan Ivo Žinić, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić.

Više...
 

Međunarodni znanstveno-stručni skup i Petrinji

Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu „Primjena novih tehnologija u obradi vode“, koji je u utorak, 21. ožujka 2017. godine, održan u Petrinji, nazočila je i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Župan u obilježbi Nacionalnog dana invalida rada

Obilježavanju Nacionalnog dana invalida rada, koji je sa sloganom „I dalje s užom…“ u utorak, 21. ožujka 2017. godine, obilježila Udruga invalida grada Siska, pridružio se na tržnici Kontroba u Sisku i župan Ivo Žinić, zajedno sa zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 207
 
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas15
mod_vvisit_counterOvaj tjedan7030
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27125
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091545072

Vaš IP: 54.205.126.164
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>