Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

JAVNI NATJEČAJ za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Sisačko-moslavačke županije u 2018. godini

Na temelju članka 10. Odluke o javnim priznanjima Sisačko – moslavačke županije („Službeni glasnik Sisačko – moslavačke županije“, broj 22/17), Odbor za dodjelu javnih priznanja raspisuje JAVNI NATJEČAJ za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije u 2018. godini

I. Nagrada Sisačko – moslavačke županije dodjeljuje se kao:
a) Nagrada za životno djelo
b) Nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju
c) Nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije

II. Nagrada Sisačko – moslavačke županije dodjeljuje se građanima, ustanovama i drugim pravnim osobama za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom promicanju znanosti, kulture, prosvjete, umjetnosti, gospodarstva, športa, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnom radu, kao i za određene pothvate u području zaštite života ljudi, imovine i u drugim područjima društvenog života Sisačko – moslavačke županije koje pridonose ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije.

III. Kriterij za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije:
a) Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima koji su svojim stvarateljskim, teorijskim i praktičnim radom obilježili vrijeme u kojem su djelovali i čiji je stvaralački put zaokružen, a djela i ostvarenja ostaju trajno dobro Sisačko – moslavačke županije.
b) Nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodjeljuje se pojedincima, ustanovama i drugim pravnim osobama za najbolje postignute rezultate:
- u teorijskom i praktičnom radu na pojedinom području
- za objavljena, prikazana, izložena, izvedena ili na drugi način prezentirana i nagrađena ostvarenja
- kao uzornom stručnjaku i djelatniku, odnosno građaninu
c) Nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije dodjeljuje se pojedincima, ustanovama i drugim pravnim osobama za njihovo djelovanje u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

IV. Prijedlog za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije mogu podnijeti građani, udruge građana, radna tijela Županijske skupštine, županijska upravna tijela, jedinice lokalne samouprave, ustanove, trgovačka društva, strukovna udruženja i druge pravne osobe.

V. Prijedlog za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije mora sadržavati:
- ime i prezime, adresu kandidata, odnosno naziv i sjedište ustanove ili druge pravne osobe koja se predlaže za dodjelu nagrade
- područje za koje se predlaže
- pisano obrazloženje prijedloga
- raspoloživu dokumentaciju kao dokaz za prijedlog

VI. Rok za podnošenje prijedloga je 18. travanj 2018. godine.

Nepotpuni prijedlozi i prijedlozi podneseni nakon isteka roka neće se razmatrati.

VII. Prijedlozi se podnose Odboru za dodjelu javnih priznanja Sisačko – moslavačke županije putem Stručne službe za poslove Skupštine i opće poslove, Sisak, Stjepana i Antuna Radića 36, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „PRIJEDLOG ZA DODJELU NAGRADE SISAČKO – MOSLAVAČKE ŽUPANIJE – NE OTVARATI“.


PREDSJEDNICA ODBORA

Ivanka Roksandić, prof.
 

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>