Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C

Poziv za prijavu na Izbor "Najuzornije hrvatske seoske žene"

Udruga „Uzorne hrvatske seoske žene“ već 18 godina organizira Izbor najuzornije hrvatske seoske žene. Svjetski dan seoske žene obilježava se 15. listopada, a od 2000. godine obilježava se i u Republici Hrvatskoj. Izbor se organizira s ciljem promocije vrijednosti i važnosti žene na selu. Na taj način skreće se medijska pozornost na žene u seoskim sredinama koje do sada nisu bile primjereno vrednovane i nagrađivane.

Sisačko - moslavačka županija poziva kandidatkinje s područja županije da se prijave i predstavljaju Sisačko-moslavačku županiju na državnom izboru koji će se održati u Karlovcu, 14. listopada 2017. godine.
„Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.“

Prijavu za Izbor preuzmite ovdje, a istu treba dostaviti poštom na adresu:
Sisačko-moslavačka-županija , Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, S. i A. Radića 36, 44000 Sisak

ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   .

Prijave se primaju do 31. kolovoza 2017. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 550-215, Tihana Likarević ili elektroničkom poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   .

 

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

  • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
  • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
  • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
  • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>